Sarıgöllü Fatmagül istedi, Başkan Ferdi Zeyrek yaptı Sarıgöllü Fatmagül istedi, Başkan Ferdi Zeyrek yaptı

Sarıgöl'ün çevre  mahallelerinden olan Afşar Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşındaki MS hastası ve 6 kitap yazarı Abdullah Berber, mahallede  bir süredir  yaşanan su sıkıntısına yapılan sondaj  çalışmasıyla son veren Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'e teşekkür etti.

15 yaşından bu yana MS hastası olan ve kitap yazarak hayata tutunan Abdullah Berber, yaşadığı Afşar Mahallesi'ndeki su sıkıntısının çözümü için Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'e teşekkür etti. Berber, '' Afşar mahallesinde yaklaşık bir ayı geçen sürede su kesintisi yaşanmakta, su deposu kuruduğu için belirli saatlerde su verilmekteydi.  Su temel ihtiyaçlardan biri. Bu nedenle çok zorluk çektik. Öyle ki çok absürt söylemler dillerde dolandı. "Yeni yönetim uğursuzluğuyla geldi"  "Adım attıkları yerde ot bitmiyor" gibi saçma sapan cümleler kuruldu. Belediye başkanımız sayın Tahsin akdeniz ve Afşar muhtarımız Tayfun kadının yoğun çalışmaları sonucunda bu sorun dün gece itibariyle çözüme ulaştı. Fakat, bizim bazı sorularımız olacak. Neden tüm mahallerde yedek su pompası varken, Afşar mahallesinde yoktu?  Daha önceki yönetim neden su miktarını analiz etmedi?
Ben bir sosyal demokratım, haksız yere kullanılan cümlelere kayıtsız kalamam. Bu başarınızın devamını diler, tüm Afşar mahallesi adına teşekkürlerimi sunarım.
"dedi.

Muhabir: Erdinç Alkan