2024'ün ilk yarısında seyirciyle sinemada buluşması beklenen Fenerbahçe filmi ''Zaferin Rengi'nin kadrosuna katılan güzel oyuncu Şeyma Peçe, filmde Eleni adında bir Rum şarkıcı karakteri canlandıracak. Bu yazımızda Şeyma Peçe kimdir? Gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Şeyma Peçe kimdir? Şeyma Peçe kaç yaşında? Şeyma Peçe burcu? Şeyma Peçe nereli? Şeyma Peçe boy? Şeyma Peçe kilo? Şeyma Peçe sevgilisi? Şeyma Peçe hangi dizilerde oynadı? Şeyma Peçe Instagram? İşte cevaplar...

Paul Mescal Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Dizileri ve Filmleri Neler? Paul Mescal Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Dizileri ve Filmleri Neler?

Şeyma Peçe kimdir?

Şeyma Peçe Kimdir Kaç Yaşında Nereli 4

Şeyma Peçe, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Ester karakterini canlandıran genç ve güzel bir oyuncudur. 24 Ekim 1993’te İstanbul’da doğan Şeyma Peçe, Kadir Has Üniversitesi Film Darama Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. İleri derecede İngilizce bilen Şeyma Peçe, Bahar Kerimoğlu ve Efsun Öztoprak’tan özel oyunculuk eğitimleri almıştır. 1.72 cm boyunda, kahverengi saçlı ve ela gözlü olan Şeyma Peçe, oyunculuk kariyerine 2021 yılında Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle başlamıştır. Dizide sihirbazlık yapan ve zihin okuyan çok zeki bir kadın olan Ester rolünü üstlenmiştir. Bu rolüyle dikkatleri üzerine çeken Şeyma Peçe, 2022 yılında Demir Kadın: Neslican adlı sinema filminde Mesut Akusta, Deniz Uğur, Naz Çağla Irmak, Nisa Sofiya Aksungur, Meral Çetinkaya, Cansu Fırıncı ve Hasan Denizyaran gibi isimlerle birlikte rol almıştır. Şeyma Peçe’nin en son rol aldığı dizi ise Vermem Seni Ellere’dir. Dizide Aslı adında bir karakteri canlandıran Şeyma Peçe, Vermem Seni Ellere dizisinin 2023 yılında yayınlanmaya başladığını duyurmuştur.

Şeyma Peçe kaç yaşında?

Şeyma Peçe, 24 Ekim 1993’te doğmuştur. 30 yaşındadır.

Şeyma Peçe Kimdir Kaç Yaşında Nereli 3

Şeyma Peçe burcu?

Şeyma Peçe, 24 Ekim 1993’te doğmuştur. Akrep burcudur.

Şeyma Peçe nereli?

Şeyma Peçe, 24 Ekim 1993’te İstanbul’da doğmuştur. Şeyma Peçe'nin, İstanbul doğumlu olmasına rağmen aslen Ankaralı olduğu bilinmektedir.

Şeyma Peçe boy?

Şeyma Peçe'nin 1.72 cm boyunda olduğu bilinmektedir.

Şeyma Peçe kilo?

Şeyma Peçe’nin kilosu 55 kg olduğu bilinmektedir.

Şeyma Peçe sevgilisi?

Şeyma Peçe, sektörde yeni bir oyuncu olduğu için henüz basına yansıyan bir sevgilisi yoktur.

Şeyma Peçe hangi dizilerde oynadı?

Şeyma Peçe’nin rol aldığı dizi ve filmlerin listesi:

  • Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı: 2021-2022 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştır. Şeyma Peçe, dizide Ester adındaki karakteri canlandırmıştır.
  • Demir Kadın: Neslican: 2022 yılında vizyona giren bu sinema filmi, kanserle mücadele eden Neslican Tay’ın hayatını anlatıyor.
  • Vermem Seni Ellere: 2023 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan bu dizi, bir aşk hikayesini konu alıyor. Şeyma Peçe, dizide Aslı adında bir karakteri canlandırıyor.

Şeyma Peçe Kimdir Kaç Yaşında Nereli 2

Şeyma Peçe Instagram

Şeyma Peçe Kimdir Kaç Yaşında Nereli 1

@seymapec

Kaynak: Hatice Zeybek