Engin Polat ile Dilan Polat'ın cezaevine girmesinin ardından Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu da cezaevine giren isimlerden biri olmuştur. Yakın zamanda özgürlüğüne kavuşan Sıla Doğu kimdir sorusunu yanıtladık. 

Sila Dogu Kimdir 3

Sıla Doğu Kimdir?

Son zamanların gündemden düşmeyen ismi Sıla Doğu hayatı konusunda sıkça araştırılmaktadır. Peki Sıla Doğu kimdir? Bu kapsamda en çok merak edilen konu ise Sıla Doğu kimin kardeşi sorusudur. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dillerden düşmeyen Sıla Doğu, Instagram fenomeni olan Dilan Polat’ın kız kardeşidir.

Hakkında çok fazla bilgi bulunmayan Sıla Doğu,18 yaşında Elidor Miss Turkey yarışmasına katılmıştır. Miss Turkey güzellik yarışmasıyla tanınan Sıla Doğu, sosyal medyada içerik üretmeye başlamıştır. Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen ünlü ismin, Instagram’da iki milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Sıla Doğu Kaç Yaşında? Nereli?

Sıla Doğu kimdir sorusuna, ünlü ismin yaşı ve memleketiyle devam edelim… 6 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelen Sıla Doğu, günümüz itibarıyla 28 yaşındadır. Doğum tarihi itibarıyla boğa burcu olan Sıla Doğu, memleketiyle de oldukça merak edilmektedir. Peki Sıla Doğu nerelidir?

Adana doğumlu olduğu bilinen Sıla Doğu, İstanbul’da büyümüştür. Ancak aslen Adanalı değildir. Babasının memleketi gereği Diyarbakırlıdır. Bu kapsamda Sıla Doğu Kürt mü sorusu da karşımıza çıkmaktadır. Konu hakkında net bir bilgi bulunmamasıyla birlikte, ünlü ismin Kürt olmadığı bilinmektedir.

Steve Jobs'un Mirası Kime Kaldı? Laurene Powell Kimdir? Serveti Ne Kadar? Kaç Çocuğu Var? Steve Jobs'un Mirası Kime Kaldı? Laurene Powell Kimdir? Serveti Ne Kadar? Kaç Çocuğu Var?

Sila Dogu Kimdir 4

Sıla Doğu Ne İş Yapıyor?

Sıla Doğu kimdir sorusunun yanında, ünlü ismin mesleği de oldukça merak edilen bir konudur. Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen ve bir süre dijital içerik üreticiliği yapan Sıla Doğu’nun kendine ait güzellik merkezi vardır.

Sıla Doğu Yaşam Merkezi ismiyle açılan güzellik merkezinde cilt bakımı, masaj ve terapi gibi uygulamalar yer almaktadır. Bu sektörde oldukça başarılı olan Sıla Doğu’nun müşteri kitlesi ise magazin dünyasının ünlü isimlerinden oluşmaktadır. Bu kapsamda Aleyna Tilki, Şeyma Subaşı ve Selin Ciğerci’nin buraya geldikleri bilinmektedir.

Ancak Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, ablasının davasın ardından sosyal medya kullanımına ve güzellik merkezi hizmetine ara vermiştir. Bu kapsamda kamuoyu için yaptığı açıklamada, ‘Her şey ortaya çıkacak ve hizmet vermeye devam edeceğiz.’ sözlerine yer vermiştir.

Sila Dogu Kimdir 5

Sıla Doğu’nun Ailesi Kimdir? Evli Mi?

Sıla Doğu kimdir sorusu kapsamında karşımıza çıkan bir diğer konu, ünlü ismin ailesidir. Bu kapsamda en çok merak edilen konu, Sıla Doğu Dilan Polat kardeşlerin babasıdır. Peki Sıla Doğu babası kimdir?

Sıla Doğu’nun babası Rıfat Doğu’dur. Uzun yıllardır cezaevinde olan Rıfat Doğu, cinayet suçlamasıyla ceza çekmektedir. Babasının işlediği suç kapsamında Sıla Doğu annesini kaybetmiştir. Ancak Rıfat Doğu’nun beyinde yer alan tümör sebebiyle cinnet geçirdiği ve bilinçsiz bir şekilde bu suçu işlediği bilinmektedir.

Dilan Polat’ın küçük kardeşi olan Sıla Doğu Can Doğu isminde bir erkek kardeşe sahiptir. Ancak Can Doğu hakkında çok fazla bilgi yer almamaktadır. Peki Sıla Doğu evli mi? Hayatı boyunca hiç evlenmediği bilinen Sıla Doğu, bekar bir kadındır. Bu kapsamda ünlü ismin sevgilisinin de olmadığı bilinmektedir.

Sıla Doğu Tahliye Oldu Mu?

Sıla Doğu kimdir başlığı altında en çok araştırılan konu, Kasım 2023 tarihinde Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yapılan operasyon ve bunun sonucudur. Bilindiği üzere Dilan Polat ve Engin Polat çifti, geçtiğimiz yılın Kasım ayında hapis cezasına çarptırılmıştır.

Bu kapsamda yapılan operasyonda 24 şüpheli isim gözaltına alınmıştır. Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu bu olayda, ünlü ismin durumu oldukça merak edilmektedir. Peki Sıla Doğu tahliye edildi mi? 15 Haziran 2024 günü itibarıyla Sıla Doğu ve Can Doğu, tahliye edilmiş ve serbest bırakılmıştır.

Sila Dogu Kimdir

Dilan Polat Kimdir?

Sıla Doğu kimdir sorusu kapsamında karşımıza çıkan bir diğer konu, ünlü ismin ablasıdır. Peki Dilan Polat kimdir? Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 33 yaşında olan Dilan Polat ve Sıla Doğu arasında altı yaş fark bulunmaktadır.

Instagram’da aşırı lüks hayatını paylaşması sonucu ülke gündemini sallayan Dilan Polat, sosyal medya fenomenidir. Eşinin abartılı sürprizleri, pahalı kıyafetleri, altın varaklı fincanları vb. paylaşımlarda bulunan Dilan Polat, attığı her adımla oldukça konuşulmuştur. 

Sosyal medyanın yanı sıra bir iş insanı olan Dilan Polat, onlarca şubesi bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezleri’nin sahibidir. Ancak hukuka aykırı bazı suçlamalar neticesinde, geçtiğimiz yılın kasım ayında göz altına alınmış ve cezaevine girmiştir. Dolayısıyla ünlü ismin sahip olduğu güzellik merkezleri de kapatılmıştır.

Editör: Gulce Editor