Galatasaray’ın başarılı forveti Icardi’nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, son dönem sıklıkla gündem olmaktadır. İcardi ile olan ilişkisi, kariyeri ve özel hayatı hem sporseverlerin hem de magazin okuyucularının ortak merakı halini almıştır. Özellikle geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan haberler ile ülke gündemine oturmuştur. Wanda Nara kaç kez evlendi sorusu da sık araştırılan konulardan biridir. Wanda Nara hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık!

Wanda Nara Kac Cocugu Var 8

Wanda Nara Kaç Kez Evlendi?

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, Arjantinli medya yıldızı ve iş kadınıdır.

Wanda Nara toplamda iki kez evlenmiştir. Nara, ilk evliliğini 2008 yılında Arjantinli futbolcu Maxi López ile yapmıştır. Bu evlilikten üç oğlu dünyaya gelmiştir. Ancak, Nara'nın 2013 yılında López'i takım arkadaşı Mauro Icardi ile bir ilişkiye başlamıştır.

Nara, 2014 yılında López'den boşanarak aynı yıl Icardi ile evlenmiştir. Bu evlilikten de iki kızı olmuştur. Icardi ile evliliği sayesinde Nara'nın adı, özellikle futbol çevrelerinde ve medyada daha da geniş bir şekilde duyulmuş ve tartışmalara sebep olmuştur. 

Wanda Nara Kac Cocugu Var 2

Wanda Nara Kaç Çocuğu Var?

Wanda Nara kaç kez evlendi sorusunun yanında çocukları da merak ediliyor. Wanda Nara'nın toplamda beş çocuğu vardır.

İlk evliliğini yaptığı Maxi López'den Valentino, Constantino ve Benedicto isminde üç tane evlada sahiptir. Mauro Icardi’yle olan ikinci evliliğinden ise Francesca ve Isabella isimli iki kızı vardır.

Wanda Nara, beş çocuğuyla da yakın bir ilişkiye sahiptir. Sosyal medya hesaplarında sık sık çocuklarıyla fotoğraflar paylaşmaktadır. Çocukları da onun kadar popülerdir ve kendi takipçi kitleleri vardır. Wanda Nara, hem bir anne hem de bir iş kadını olarak oldukça yoğun bir hayat yaşamaktadır.

Wanda Nara Kac Cocugu Var 3

Wanda Nara Çocukları Kaç Yaşında?

Wanda Nara’nın en büyük çocuğu 2009 yılında dünyaya gelmiştir. Wanda Nara’nın çocukları ve yaşları aşağıdaki gibidir:

  • Valentino López Nara: 25 Ocak 2009 doğumlu (15 yaşında)
  • Constantino López Nara: 18 Aralık 2010 doğumlu (13 yaşında)
  • Benedicto López Nara: 20 Şubat 2012 doğumlu (12 yaşında)
  • Francesca Icardi Nara: 19 Ocak 2015 doğumlu (9 yaşında)
  • Isabella Icardi Nara: 27 Ekim 2016 doğumlu (7 yaşında)

Wanda Nara Kac Cocugu Var 7

Wanda Nara Kimdir?

Wanda Nara, Arjantin'in Buenos Aires şehrinde dünyaya gelen ve modellik, televizyon sunuculuğu ve futbolcu menajerliği gibi alanlarda faaliyet gösteren ünlü bir isimdir. Genç yaşta modellik kariyerine adım atan Nara, birçok reklam ve dergi kapağında yer alarak tanınırlık kazanmıştır. Aynı zamanda Arjantin ve İtalya'da çeşitli TV programlarında sunucu ve konuk olarak izleyici karşısına çıkmıştır.

Futbolla da yakın ilişkisi olan Nara, 2008'den beri eski kocası Maxi Lopez ve şu anki kocası Mauro Icardi de dahil olmak üzere birçok futbolcunun menajerliğini yapmıştır.

Sansasyonel kişiliği ile sık sık haberlerde yer alan Nara, Arjantin'in en popüler ve tanınmış kişiliklerinden biridir. Başarılı bir iş kadını olan Nara, kendi moda markası ve kozmetik hattı da dahil olmak üzere birçok girişimde bulunmuştur.

Sevenleri aynı zamanda Wanda Nara kanser mi sorusunu da araştırmaktadır. Kendisi geçtiğimiz sene Lösemi olduğunu açıklamıştır.

Wanda Nara Nereli? Kaç Yaşında?

Wanda Nara, Arjantin'in Buenos Aires şehrinde doğmuştur. 9 Aralık 1986 doğumlu olan Wanda Nara, 2024 yılı itibariyle 37 yaşındadır. Aslen Arjantinlidir.

Wanda Nara Kac Cocugu Var 6

Wanda Nara Icardi Hikayesi

Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin hikayesi, futbol dünyasındaki en çok konuşulan ve tartışılan ilişkilerden biri olmuştur.  Hikayenin başlangıcı 2013 yılına uzanmaktadır. O dönemde Nara, Arjantinli futbolcu Maxi Lopez ile evliydi ve üç çocuğu vardı. Icardi ise Lopez'in Sampdoria'daki takım arkadaşıydı.

Nara ve Icardi arasında bir yakınlık başlamış ve bu durum kısa sürede skandala dönüşmüştür. Nara'nın Lopez'i Icardi ile aldattığı ortaya çıkmıştır ve bu durum Lopez ile Nara'nın boşanmasına neden olmuştur.

Nara ve Icardi, 2014 yılında evlenmiştir. Evlilikleri boyunca oldukça sansasyonel bir hayat yaşayan çift sık sık magazin gündeminde yer almaktadır.

Mauro Icardi Kimdir?

Wanda Nara kaç kez evlendi sorusunu cevapladıktan sonra eşi Mauro Icardi’nin kariyerini inceleyelim…

Mauro Icardi, 19 Şubat 1993'te Arjantin'de doğan ve forvet pozisyonunda oynayan Arjantinli bir futbolcudur. Şu anda Süper Lig'de Galatasaray forması giymektedir. Golcülük yeteneği ve sansasyonel kişiliği ile tanınan Icardi, kariyeri boyunca birçok kulüp ve ligde forma giymiştir.

Sampdoria, Inter Milan ve Paris Saint-Germain'de forma giyen Icardi, bu kulüplerde birçok gol atarak şampiyonluklar kazanmıştır. 2022 yılında Galatasaray'a transfer olan Icardi, burada da golcü performansını sürdürmektedir.

Özel hayatıyla da gündemde olan Icardi, model Wanda Nara ile evlidir ve iki kızı vardır. Dövmeleri ve gol sevinçleri ile de dikkat çeken Icardi, modern futbolun en tanınmış ve konuşulan yıldızlarından biri olmuştur