Başkan Özalper: ''Bebeklere el uzatan vicdansızların yakasındayız'' Başkan Özalper: ''Bebeklere el uzatan vicdansızların yakasındayız''

Yunuemre Belediye Başkanı Semih Balaban, halk gününde vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaretçileri makamında ağırlamaya devam eden Başkan Balaban, vatandaşların taleplerini belediye imkanları çerçevesinde yanıt vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Başkan Balaban halkla iç içe!

Manisa'nın en büyük ilçesi olan Yunusemre'de Başkan Balaban halk günü düzenleyerek vatandaşların taleplerini yakından dinlemek ve seslerine kulak vermek istedi. Ayrıca Başkan Balaban yaptığı açıklamada halk buluşmaların devam edeceğini vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti; “Halk günlerimizin amacı vatandaşımızın sesine kulak vermek ve taleplerini yakından dinlemek. Elbette ki vatandaşımızın yaşadığı her sorun belediyemizle alakalı değil. Ancak bizle alakalı olmayan sorunlara da ilgili kurumlarla irtibata geçerek çözüm bulmaya çalışıyoruz. Belediyemizle ilgili olan sorunlara ve taleplere ise imkanlarımız çerçevesinde cevap vermeye gayret gösteriyoruz.

Bazı sorunlar kısa vadede çözülürken; bazı sorunlar için uzun vadede çözüm gerektiriyor. Bu konuda da vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Seçildiğimiz günden bu zamana kadar binlerce vatandaşımızla bir araya geldik. Bundan sonra da buluşmaya devam edeceğiz. Halk günlerimize yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve sivil toplum örgütlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Başkan Balaban halkla buluştu-1Başkan Balaban halkla buluştu-2Başkan Balaban halkla buluştu

Kaynak: iHA