UEFA'dan Merih Demiral'e Men Cezası UEFA'dan Merih Demiral'e Men Cezası

Fenerbahçe Jose Mourinho yönetiminde son yılların en güçlü kadrosunu kurmak için çalışmalarına hız vermiş durumda. Şuana kadar Levent Mercan ile sol bek mevkisini güçlendiren sarı-lacivertliler Çağlar Söyüncü ile de stoper rotasyonuna güç kattı.

Fenerbahçe'nin hedefinde artık orta saha ve hücum bölgelerini güçlendirmek var. Özellikle forvet hattı için birçok isim ortaya atılıyor. Dün ise orta sahanın ortasında görev alan Weston Mckennie ismi taraftarlarda heyecan yarattı. Gelin konunun detaylarına beraber bakalım.

Fenerbahçe Mckennie Transfer Edecek Mi 11

Fenerbahçe Mckennie transfer edecek mi?

Mckennie Juventus forması giyen ABD vatandaşı bir orta saha oyuncusu. 1998 doğumlu olan futbolcu 25 yaşında ve ABD milli takımında da forma giyiyor. Mckennie'nin en etkili oynadığı bölge 6-8 numara pozisyonları özellikle enerjisi ve temposuyla bu bölgelerde takımına yüksek katkı sağlayan bir oyuncu.

Mckennie 3 yıldır Juventus forması giyiyor ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek. Hali hazırda 28 milyon avro piyasa değeri olan oyuncu için birçok Avrupa kulübü teklif yapmış durumda.

Mckennie'nin bonservisi için Juventus 20 milyon avro istiyor. Fenerbahçe 15 milyon avro civarına pazarlık ile inebilirse Mckennie'yi kadrosuna katacak ve orta sahaya çok önemli bir ekleme yapmış olacak.

Mckennie Juventus'a 2021 yılında 22 milyon avro bedelle Bundesliga ekibi Schalke 04'ten transfer edilmişti. Mckennie geçen sezon Juventus forması ile çıktığı 38 maçta 10 asist yapma başarısı gösterirken topu filelerle hiç buluşturamamıştı.

Fenerbahçe Mckennie transferini bitirmesi halinde ideal orta saha ikilisi Fred-Mckennie ikilisinden oluşacak.

Editör: Abdullah Akar