İlk defa 2019 yılında vizyoan giren ve devamında  televizyon ekranlarında sıklıkla yayınlanmaya başlayan korku gerilim ve aksiyon türündeki Kabus Evi (Haunt) filmi seyriciler tarafından çokça merak ediliyor. Peki, Kabus evi (Haunt) filmi konusu ne? Nerede çekildi? Gerçek mi? Oyuncular kim? Kabus evi (Haunt) 2 var mı? haberimizn detayında.

Kabus evi (Haunt) filmi konusu ne?

Kabus evi (Haunt) 2019 yılında ilk defa vizyona giren bir Amerikan korku, gerilim filmidir. Filmin konusu Cadılar bayramında bri grup arkadaşın perili bir köşkte başlarına gelen olaylar zincirini ele almaktadır. Katie Stevens , Will Brittain ve Lauryn McClain gibi simlerin başrol oynadığı film oldukça etkleyicidir.

Illinois, Carbondale'de bir Cadıalr Bayramı gecesinde Harper ve Bailey adında iki genç Angela ve Mallory adında tanıştıkları iki kişiyle birlikte bir partiye katılırlar. Partide Nathan ve Evan adında iki adam ile birlkite arkadaş olan gençler. Gece boyunca doyasıya eğlenirken kendilerini takip eden maskeli bir adamın olduğun şüphelenirler. Bu 6 kişilik grup çok cazibeli bir korku evi eğlence köşkünde bulurlar. Köşkün şartları gereği telefonlarını ve başlarına gelebilecek herhangi bir olaydan dolayı bir belge imzalyarak köşke giriş yaparlar.

Testere filmini de anımsatan filmde olaylar zinciri bu sahneden sonra hızlanır. Tipik korku evi oyunlarının tam bir kabusa dönüştüğünü anlatan filmde. Grubun içeride gördüklerini eğlencenin bir parçası sanması olayın ciddiyetini kavrayamamalarını sağlar. Grup perili köşkte prosüdür gereği girdikleri labirentte birbirinden ayrılırlar. İşte ne geldiyse bu andan sonra  başlarına gelmeye başlar. Grup üyelerinin her biri kendisini ayrı bir felaketin içinde bulacaktır.

Her anı aksiyon ve gerilim olan film oldukça sürükleyici bir yapım olarak ön plana çıkıyor. Film, eleştirmenlerinden olumlu eleştiriler alırken 2,4 milyon dolar hasılat elde etti.

Kasap Geçidi (Butcher's Crossing) filminin konusu ne oyuncuları kim? Kasap Geçidi filmi nerede çekildi? Kasap Geçidi (Butcher's Crossing) filminin konusu ne oyuncuları kim? Kasap Geçidi filmi nerede çekildi?

Kabus evi ( Haunt) Gerçek mi?

Kabus evi (Haunt) filminin gerçek bir hikayemi olduğu çokça merak ediliyor. Kabus evi, her ne kadar korku evinde başka oalylarında olabileceğini işlese de tamamen hayal ürünüdür. Gerçek bir hikaye değildir.

Kabus evi ( Haunt) nerede çekildi?

Kabus evi (Haunt) çekimleri 2017 yılının Ekim ayında ABD'nin bir yerel yönetim şehri olan Covington, Kentucky'de başladı. Kasım 2017'de tamamlanan film 2019 yılında ilkkes gösterime girdi. 2020 yılında ise vizyoan giren film izleyicilerden tam not aldı. Yapımcılığını Eli Roth , Todd Garner , Mark Fasano, Ankur Rungta, Vishal Rungta'nın yaptığı Kabus evi konsept olarak hayatta kalma mücadelesi veren bir grup gencin heyecan dolu dakikalarını izleyiciyi yansıyor. Maskeli veya mutasyonlu bu kişiler Korku Kapanı serisini izleyiciyi hatırlattı.

Kabus evi ( Haunt) oyuncuları gerçekte kim?

  • Katie Stevens Harper 
  • Will Brittain Nathan 
  • Andrew Caldwell Evan 
  • Lauryn McClain Bailey 
  • Shazi Raja Angela 
  • Samuel Hunt Sam 
  • Schuyler Helford Mallory 
  • Damian Maffei Şeytan 
  • Justin Marxen Palyaço
  • Chaney Morrow Hayalet  

Kabus evi (Haunt) 2

Kabus evi (Haunt) filmi izleyiciler tarafından çokça beğenilmesinni ardından filmin devam seriside çokça araştırılmaya başlandı. Kabus evi (Haunt) 2 henüz daha çıkmadı. Filmin devam serisi şuan için yok.

Kabus Evi (Haunt) Filmi Konusu Ne Nerede Çekildi Gerçek Mi (2)

Muhabir: Erdinç Alkan