Robert Lewandowski, Bayern Münih’ten ayrılarak Barcelona’ya transfer oldu. Katalan ekibinin yeni golcüsü hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. Lewandowski’nin eski menajeri, yıldız futbolcunun İngiltere Premier Lig’e gitmeye çekindiğini öne sürdü.

Ökkeş Eğribayat kimdir? Hastalığı ne? Neden öldü? Ökkeş Eğribayat kimdir? Hastalığı ne? Neden öldü?

Ayrılmak istiyorum dedi

Bayern Münih’ten ayrılmak isteyen Robert Lewandowski, Barcelona’ya gitmek için can atıyor. Milli takım kampında konuşan Polonyalı yıldız, Bayern Münih yönetiminin kendisini dinlemediğini ve artık duygusal olarak bağlı olmadığını söyledi. “Barcelona haricinde hiçbir kulüpten gelen teklif benim için önemli değil. Bayern Münih ile yollarımı ayırmak istiyorum, bu çok net. Çünkü hayatımın yeni bir heyecana ihtiyacı var. Bayern Münih beni anlamadı. Artık içimdeki ateş söndü. Ve bunu değiştirmek mümkün değil. Ne kadar profesyonel davranmaya çalışsam da, bunu telafi edemiyorum” dedi.

AİLESİNİ ALMANYA'YA GETİRMEDİ

Robert Lewandowski, Bayern Münih ile yaşadığı sorunların ardından takımının sezon hazırlıklarına katıldı. Polonyalı yıldız, yaptığı açıklamalarla tepki çeken golcü, ailesini Almanya’ya getirmedi. Alman medyası, Polonyalı forvetin sezon başı kampındaki idmanlara geç geldiğini yazdı…

Lewandowski’nin dedesi olayı nedir? Lewandowski dedesi kimdir?

Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Robert Lewandowski, dedesinin Polonya tarihindeki bir askeri darbe girişimine karıştığını ve idam edildiğini açıkladı. Lewandowski, dedesinin ölümünün ailesi için çok acı verici olduğunu ve konuşulmadığını belirtti.

Lewandowski’nin dedesi Bolesław Lewandowski, 1956 yılında Polonya Halk Cumhuriyeti’nde bir grup subayla birlikte Demokratik Sol İttifak hükümetine karşı bir darbe planladı. Bu plan, Dokuz Subayı Olayı olarak bilinir. Darbe girişimi, hükümet tarafından önceden fark edildi ve darbeciler yakalandı. Bolesław Lewandowski dahil dokuz subay, yargılandıktan sonra idam cezasına çarptırıldı ve 1957 yılında asılarak infaz edildi.

Lewandowski, dedesinin bu olayla ilgili hiçbir şey bilmediğini söyledi. Lewandowski, dedesinin adını taşıyan bir dövme yaptırdığını ve onun anısını yaşatmak istediğini ifade etti. Lewandowski, dedesinin hayatının futbol kariyerine de ilham verdiğini ve onun için oynadığını dile getirdi.

Barçaya imza attı

Robert Lewandowski, Bayern Münih’te mutlu değildi ve Barcelona’ya transfer olmak istiyordu. Sonunda isteği gerçek oldu ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Barcelona, 33 yaşındaki yıldız golcü için Bayern Münih’e 45 milyon euro artı 5 milyon euro bonus ödemeyi kabul etti.

İmza Töreni Miami'de

Barcelona, Polonyalı yıldızıyla 2026 yılına kadar anlaştı ve Miami’de basın toplantısı düzenledi. 33 yaşındaki golcü, “Gol atmayı çok seviyorum. Futbolun kazanan tarafında olmak istiyorum ve bunun için buradayım. Çok çalışacağız ve takımımız çok yetenekli” dedi.

ESKİ MENAJERİNDEN ŞOK İDDİA

Robert Lewandowski’nin transferiyle ilgili eski menajeri Cesari Kucharski’nin söyledikleri şaşırttı. Polonyalı golcünün eski temsilcisi, Robert Lewandowski’nin İngiltere’ye gitmek istememesinin nedenini açıkladı. Cesari Kucharski yaptığı açıklamada, “Robert hep İngiltere’de çok yağmur yağdığını ve oraya gitmek istemediğini söylerdi. Bu biraz çocukça bir bahane gibi geliyor ama bence gerçek sebep başkaydı. Robert, Almanya’daki performansını ve etkinliğini İngiltere’de sürdüremeyeceğinden korkuyordu” diye konuştu. bu yazıyı anlamını koruyarak yeniden yazdım.

BAYERN'DE ŞOV YAPTI

Robert Lewandowski, Bayern Münih kariyerinde oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Polonyalı santrafor, Bundesliga devinde 375 müsabakada şans buldu. 33 yaşındaki golcü bu süreçte rakip fileleri 344 kez havalandırdı. Robert Lewandowski takım arkadaşlarına 72 gol pası verme başarısı gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi