Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da neden hain ilan edildi? Kadıoğlu'nun annesi Türk mü? Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da neden hain ilan edildi? Kadıoğlu'nun annesi Türk mü?

Türkiye EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu maçında Avusturya'yı Merih demiral'ın attığı 2 gol ile 2-1'i yenerek çeyrek finale çıkma başarısını gösterdi.

Türkiye milli takımının bu büyük başarısı bütün ülkede büyük yankı uyandırırken akıllardaki en büyük soru işaretlerinden biri Merih Demiral UEFA tarafından ceza alacak mı sorusu oluyor.

Merih Demiral'a Avusturya maçında attığı ikinci golden sonra bozkurt işareti yapması nedeniyle UEFA tarafından disiplin soruşturması açılmıştı. Tüm vatandaşlarımızın aklındaki sorular ise Merih Demiral UEFA'dan ceza alacak mı, Merih Demiral kaç maç ceza alacak ve Merih Demiral Hollanda maçında oynayabilecek mi, Bild Merih Demiral ceza haberi doğru mu, Melih Demiral Hollanda maçında cezalı mı olacak.

Biz de sizler için bu sorulara cevap vermeye çalışacağız...

Merih Demiral Ceza Alacak Mı 2 Maç Ceza Mı Aldı Merih Demiral Hollanda Maçında Cezalı Mı 11

Merih Demiral ceza alacak mı? 2 maç ceza mı aldı? Merih Demiral Hollanda maçında cezalı mı?

Merih Demiral Türkiye A Milli futbol takımımızın Avusturya maçında 2 gol atarak millilerimizin çeyrek finale yükselmesinde çok büyük bir rol oynamıştı.

Merih attığı 2. golden sonra bozkurt işareti yaparak gol sevincini kutlamış ve ülkemizde büyük takdir toplarken Avrupa'da ise büyük tepki almıştı.

UEFA futbol disiplin komitesi ise Merih'in bu hareketi sonrası Merih hakkında soruşturma başlatmıştı. Alman Bild Gazetesi bugün Kendi internet sitesinde yaptığı haberde Merih'in 2 maç ceza alacağını duyurdu.

Bu konu hakkında henüz UEFA'dan bir açıklama gelmese de Bild gazetesinin yaptığı haber çok büyük tepki çekti. Türkiye Futbol Federasyonu da Bild gazetesinin yaptığı haberi kaale alarak karşı bir açıklamada bulundu.

TFF bildiğin yaptığı haberin bir gerçekliği olmadığını savunarak kararın henüz verilmediğini ve en geç Cuma akşamı kararın verilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Hollanda maçı Cumartesi akşamı saat 22.00'da oynanacak. Bu yüzden UEFA'nın kararını en geç Cuma akşamı vermesi bekleniyor.

Benzer vakalara baktığımızda Shaqiri ve Dusan Tadic gibi oyuncuların ceza almadığını düşünürsek Merih Demiral'ında Türklüğün sembolü olan bozkurt işareti yaptığı için ceza alması beklenmiyor.

UEFA'nın açıklayacağı kararı karar çıktığı anda sizlerle paylaşacağız.

Editör: Abdullah Akar