Kenan Sofuoğlu Eşi Julia Looman Kimdir? Serveti Ne Kadar? Ailesi Kim? Kenan Sofuoğlu Eşi Julia Looman Kimdir? Serveti Ne Kadar? Ailesi Kim?

30 Aralık 2022 tarihinde bir cuma çıkışı cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş davası devam ediyor. Sinan Ateş'in yanında kim vardı sorularının cevabı araştırılıyor. Selman Bozkurt'un hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Peki, Selman Bozkurt kimdir nerelidir? İşte haberimizin detayları...

Selman Bozkurt kimdir nerelidir?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara Çukurambar’daki ofisinden çıktığı sırada motosikletten açılan ateşle hayatını kaybetti. Yanındaki arkadaşı Selman Bozkurt ise omzundan yaralandı. İlk kez konuşan Selman Bozkurt “Vedasız ayrılık, ömrümün sonuna dek ruhumda” ifadelerini kullandı.

Sinan Ateş, eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak tanınan 38 yaşındaki bir isimdi. Bozkurt, Sinan Ateş ile çocukluk arkadaşıydı ve Bursa’daki yıllarını anlattığı yazısında, “Kardeş olmak için aynı babadan doğmak gerekmez. Sinan Ateş özbeöz abimdi. Beraber büyüdük ve çocukluğumuz Başaran’ın sokaklarında geçti. Zaman en azılı hırsızdır, önce çocukluğunu sonra gençliğini çalar. Abim, menenjit olduğum zaman görev edindiği sorumluluğu hiç elden bırakmadı.” ifadelerine yer verdi. Selman Bozkurt, hastanede tedavi gördüğü için Sinan Ateş’in cenaze törenine katılamamıştı.

Selman Bozkurt Ki̇mdi̇r (1)

Selman Bozkurt kimdir, nerelidir, sorularına gelirsek hayatı hakkında bir bilgi bulunmamaktadır. İddialar arasında Selman Bozkurt'un çeşitli suçlardan sabıkası olduğuna dair iddialar da bulunmaktadır. Selman Bozkurt evli mi eşi kim sorularının cevabına gelirsek 2020 yılında Tuğba isimli bir kadınla evlendiği fakat çocuğu olup olmadığı bilinmemektedir.

Kaynak: Haber Merkezi