Organizasyon Bizim İşimiz, Selçuk Aydemir imzalı bir komedi dizisidir. Dizi, 2023 yılında TRT Dijital ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin hikayesi şu şekildedir: Mercan, dedesinden miras kalan aile şirketini kurnaz eniştesi Fırat’tan korumaya çalışmaktadır. Şirkete yeni katılan Aytaç ise akıllıca fikirleriyle şirketin yönetimine talip olacaktır. Organizasyon Bizim işimiz dizisi hakkında izleyiciler tarafından çok fazla soru soruluyor. İşte Organizasyon Bizim İşimiz Emel Bahar Süer kimdir?  Bahar Süer kaç yaşında? Bahar Süer nereli? Bahar Süer kürt mü? Bahar Süer eşi? Bahar Süer Instagram? Bahar Süer oynadığı dizi ve filmler? Gibi soruların cevapları haberimiz içerisinde yer alıyor.

Organizasyon Bizim İşimiz Emel Bahar Süer Kimdir

Organizasyon Bizim İşimiz, bir organizasyon şirketinde işe başlayan zeki ve yaratıcı Aytaç’ın komik serüvenlerini konu edinen bir dizi. Emel rolünü üstlenen oyuncu ise Bahar Süer.

organizasyon bizim işimiz film afişi

Bahar Süer, 13 Şubat 1989’da Ankara’da doğan Türk oyuncudur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini “Avrupa Avrupa” dizisinde Nezahat karakteriyle yaşamıştır. Daha sonra “Seksenler”, “Yeni Gelin”, “Şampiyon”, “Gençliğim Eyvah”, “İyi Aile Babası” gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca birçok tiyatro oyununda da oynamış ve 2012 yılında “Ve Medeia Ve Mediha Ve Zehra” oyunuyla Arda Kanpolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Bahar Süer Kaç Yaşında ve Nereli? Kürt Mü?

Bahar Süer ara görsel 1

Bahar Süer, 34 yaşında ve Ankara doğumludur. Bahar Süer’in Kürt olup olmadığına dair net bir bilgi yok. Ancak aslen Elazığlı olduğunu ve Kürtçe bildiğini söylediği bir röportajı var. Ayrıca babasının da Elazığlı olduğunu ve ailesinin oradan göç ettiğini belirtmiştir. Bu bilgiler ışığında Bahar Süer’in Kürt kökenli olma ihtimali yüksektir, ancak kesin bir yargıya varmak için kendisinden doğrulama almak gerekir.

Bahar Süer Eşi?

Bahar Süer’in eşi olmadığını, bekar olduğu bliniyor. Sevgilisi olup olmadığına dair ise net bir bilgi yok. Kendisi özel hayatını gizli tutmayı tercih ediyor olabilir. Bahar Süer’in eşi veya sevgilisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için kendisini sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Pucca Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Pucca Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Bahar Süer Instagram Hesabı?

Bahar Süer ara görsel 2

@baharrsuerr

Bahar Süer Oynadığı Dizi ve Filmler?

Bahar Süer, birçok dizi ve filmde rol almış başarılı bir oyuncudur. Oynadığı bazı dizi ve filmler şunlardır:

Organizasyon Bizim İşimiz (2023) - Emel
Aşk Çağırırsan Gelir (2022) - Sinema filmi
Erkek Severse (2022) - Demet
İyi Aile Babası/Babam Çok Değişti (2020-2021) - Ayfer Uğur
Gençliğim Eyvah (2020) - Suzan Asmalı Bozoğlu
Şampiyon (2019) - Mücella
Arapsaçı (2018) - Zeliha
Yeni Gelin (2017-2018) - Nazgül Bozok
Yaşamak Güzel Şey (2017) - Sekreter
Ben Onu Çok Sevdim (2013) - TV dizisi
Seksenler (2013-2016) - Emel Çakıroğlu
Avrupa Avrupa (2012) - Nezahat

Kaynak: Hatice Zeybek