Manisa'da şiddetli yağışa hızlı müdahale Manisa'da şiddetli yağışa hızlı müdahale

Şehzadeler Belediye Başkanı Güşlah Durbay taliimatı ile parke taşı üretim tesisi yeniden faaliyete geçiyor. İlk üretimde günlük 300 metrekare parke taşı ve 1000 metre bördür üretimi yapılacak. Üretim kapasitesi günlük 600 metrekare parke taşı ve 2 bin metre bördür olan tesiste üretim ekipmanların yeninlenmesi ve kısa sürede tam kapasite üretime geçilmesi bekleniyor. 

A W239140 02

Tesiste üretilen parke taşı, bordür, oluk ve Hollanda parke taşı olarak bilinen ürünler üretilecek. 

İlçenin ihtiyaçları hızlı şekilde giderilecek!

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, tesisin yeniden faaliyete geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Ocak ayından bu yana kapalı olan parke taşı üretim tesisimizi yeniden faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üretim tesisimizin açılmasıyla birlikte ilçemizin ihtiyaçlarını kendi kaynaklarımızla karşılayabileceğiz.

İlk etapta günlük 300 metrekare parke taşı ve 1000 metre bordür üretimi yapacağız ve ekipmanlarımızın yenilenmesi ile birlikte tam kapasiteye geçerek, günlük 600 metrekare parke taşı ve 2000 metre bordür üretebileceğiz. İlçemizin ihtiyaçlarını hızlı ve kaliteli bir şekilde karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu tesisin yeniden açılması, belediyemizin hizmet kalitesini artırmak adına attığımız önemli bir adımdır."

Başkan Durbay, Sancaklıbozköy Mahallesi'ndeki tesiste üretimin yeniden başlamasıyla birlikte, ilçedeki altyapı çalışmalarının daha hızlı ve etkili bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

A W239140 04A W239140 06-1

Kaynak: iHA