Sinan Ateş'in yanında kim vardı? Selman Bozkurt kimdir nerelidir? Sinan Ateş'in yanında kim vardı? Selman Bozkurt kimdir nerelidir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre Salihli, Sarıgöl, Demirci ve Gördes ilçelerinde de kaymakam değişiklikleri yaşandı. Salihli ilçesinin yeni kaymakamı Ali Güldoğan oldu. Peki Ali Güldoğan kimdir, nerelidir, kaç yaşında gibi merak edilen soruları derledik. İşte detaylar...

Ali Güldoğan kimdir?

Salihli'nin yeni kaymakamı Ali Güldoğan, 1977 yılında Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve Ortaöğretim öğrenimleri Diyarbakır'da tamamlayan Güldoğan, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamladı. Ali Güldoğan, Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kamu Hukuku Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Uzm. Dr. Özge Güldoğan ile evli olan Ali Güldoğan dört çocuk babasıdır. 

Kaymakam Ali Guldogan Kimdir 9Fbd8

İstanbul Barosunda Avukat olarak yaklaşık 2 yıl boyunca görev yaptığı bilinmektedir. Daha sonra ise Gaziantep Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Birçok yerde görev yapan Ali Güldoğan, Kaymakam Vekili olarak Tokat'ın Niksar ilçesinde görev yapmıştır.  Yabancı dil eğitimi ve İngiliz İdari Sistemini yerinde incelemek amacıyla bir yıllığına İngiltere'nin başkenti Londra'ya gönderildi. 

Ali Güldoğan Türkiye'ye dönünce İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakamlık kurs programına çağrıldı. Kaymakamlık kursundan sonra birçok yerde görev yapan Ali Güldoğan ilk olarak kaymakamlık görevini Trabzon/Dernekpazarı Kaymakamlığı'nda yaptı. Daha sonra Çaykara Kaymakam Vekilliği, Hozat Kaymakamlığı, Sinanpaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 

2009-2010 tarihleri arasında askerlik yapan Ali Güldoğan, daha sonra Tunceli ve Mardin Vali Yardımcısı görevlerinde bulunduktan sonra Mardin Vali Yardımcı olarak görev yaptı. 

Ali Güldoğan kimdir?

2013-2016 yılları arasında ise Mardin Havalimanı Mülki İdare Amirliği ve Mardin İli, Kızıltepe Kaymakamlığı görevlerini yaptı. Muğla-Dalaman Havalimanı Mülki İdare Amirliği, Muğla İli Dalaman Kaymakamlığı ve Merzifon Kaymakamlığı görevini yürütmekte iken İçişleri Bakanlığının 02.07.2024 tarihli kararnamesi ile Salihli Kaymakamlığına atandı.

Muhabir: Hatice Zeybek