Sarıgöl’de eski Belediye Başkanı Necati Selçuk döneminde ilçeye kazandırılan Sarıgöl Millet Bahçesi Mesire Alanının bir süredir denetimsiz olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Daha önce  alkol kullanımının yoğun olduğu alan,  yaklaşık 11 milyon 375 bin TL’lik yatırımla sosyal tesis ve Sarıgöl Millet Bahçesi Mesire Alanına çevrilmişti. Sosyal tesis yapılarak düzenlenen alan Sarıgöllü ailelerin hizmetine sunulmuştu. Ancak, yerel seçimlerden sonra belediye yönetiminin değişmesiyle Mesire Alanında güvenlik görevlilerinin çalışmaması tesiste denetimsizliğe yol açtı.

Denetimsizlikten kaynaklanan boşluk nedeniyle mesire alanında yasak olmasına rağmen alkol tüketilmeye başlandığı iddiaları belediyeyi harekete geçirdi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz konuyla ilgili olarak haber sitemize yaptığı yaptığı açıklamada; Mesire alanına yeniden güvenlik atadıklarını belirtti. Akdeniz, ‘’Sarıgöl Millet Bahçesi Mesire Alanı elde olmayan sebeplerle bir süredir güvenlik ve denetim sorunuyla karşı karşıya kaldı. Güvenlik olmaması nedeniyle alanda vatandaşları rahatsız eden ve hiç onaylamadığımız kurallara aykırı davranışların olduğuna dair şikayetler geldi. Bunun üzerine Sarıgöl Millet Bahçesi Mesire Alanına acilen yeniden güvenlik ataması gerçekleştirdik. Mesire alanı yapılış amacına uygun olarak alkolsüz bir şekilde hizmet vermeye devam edecek’'dedi.

Sarıgöl'de ''Kuru Üzümü Çuvala Doldurma'' yarışması düzenlendi Sarıgöl'de ''Kuru Üzümü Çuvala Doldurma'' yarışması düzenlendi

Muhabir: Hatice Zeybek