2021 yılında Sarıgöl Belediyesi ve Belediyespor çalışmaları kapsamında başlatılan güreş kulübünün güreşçisi Şevket Ali Taşçı Türkiye Şampiyonu olarak Sarıgöl'ü gururlandırdı. Sarıgöl'ün geçen dönem Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı paylaşım ile büyük başarıyı Sarıgöl halkına duyurdu.

26-28 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen organizasyona Türkiye'den 248 kulüpten 918 sporcu katıldı. U13 kategorisinde mücadele eden Şevket Ali Taşçı rakiplerini birer birer yenerek şampiyon olma başarısını gösterdi.

Iskarta üzüm fiyatları çakıldı Iskarta üzüm fiyatları çakıldı

Sarıgöllü Güreşçi Türkiye Şampiyonu Oldu! Kapak

Necati Selçuk yaptığı paylaşımda Şevket Ali Taşçı ve ailesi ile birlikte desteklerinden dolayı Emek Ekmek fırını sahibi Halis Arslan'a da teşekkür etti. Necati Selçuk'un paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı;

2021 yılında Sarıgöl Belediyesi ve Belediyespor ile birlikte başlattığımız güreş kulübünün güreşçisi Şevket Ali Taşçı, 26-28 Temmuz tarihleri arasında, Ankara’da, Talha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, 248 kulüpten 918 sporcunun katıldığı İsmail Demirci U13 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 62 kiloda Türkiye şampiyonu olmuştur.

Sarıgöl’ümüzün kıymetli evladına ve  ailesine aynı zamanda her türlü zorluğa rağmen güreş takımızı destekleyen Emek Ekmek firma sahibi Halis Arslan’a yürekten tebrik ve teşekkür ediyorum.

Necati Selçuk'un paylaşımın altına Sarıgöllü vatandaşlar pek çok tebrik yorumu attı. Yorumlarda Necati Selçuk'a da Sarıgöl'de spora yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edildi.

Muhabir: Erdinç Alkan