Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in A Milli Takım futbolcumuz Merih Demiral'ın attığı golden sonra yaptığı bozkurt işaretine sosyal medya hesabından tepki göstermesinin ardından Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu karşılık verdi.

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde:

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser; Milli Futbolcumuz Merihdemiral’ın gol sevinci üzerinden kabul edilemez açıklamalar yapmış ve UEFA’nın skandal kararına bir anlamda çanak tutmuştur.

UEFA’nın ve ilgili makamların ciddiyetten uzak; tamamen duygusal tavır ve tutumlarını reddettiğimizi ve kınadığımızı ifade ediyoruz.

Görünen o ki; Merih kardeşimizin gol sevinci, içeride ve dışarıda pusuda bekleyen Türk ve Türkiye düşmanlarını tek safa ip gibi dizmiş, saklanmaya çalışılan gerçek yüzleri tek tek ifşa etmiştir.

Bu soruşturma ve takip eden talihsiz açıklamalar; milletimizi tek yürek olarak görerek telaşlananların yüzlerce sene öncesinden miras kalan karın ağrılarına ve kuyruk acılarına biçtikleri kızıl bir kaftandır.

Irkçılık ve faşizm arayanlar evvela aynaya bakmalı sabıkalı tarihlerinin muhasebesini yapmalıdır.

Kazanan Türkiye, sevinen Türk Milleti olduğunda birtakım çevrelerin bilinç altındaki buhranlı kâbuslar yeniden uyanmaktadır ve bu sebeple coşkumuza bir şekilde zincir vurulmaya çalışılmaktadır.

Manisa'da kaçak tütün operasyonu! Manisa'da kaçak tütün operasyonu!

Millî Şarimizin de ifade ettiği gibi aziz milletimize zincir vurmaya heveslenmek; cahil cesaretinden öteye geçemeyecek çelimsiz bir çılgınlıkla eşdeğerdir.

Omuz omuza hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz!

BizimÇocuklar ile gurur duyuyoruz; sonuna kadar arkalarındayız!

Kaynak: Haber Merkezi