1985 yılında çekimlerinin bir kısmının İstanbul, bir kısmının ise Şanlıurfa’nın Sultantepe Köyü’nde (Haraptar) gerçekleştirilen "Züğürt Ağa" filmi, son günlerde yeniden ilgi odağı oldu. Filmde Şener Şen'e eşlik eden 'Kiraz' karakterine hayat veren Nilgün Nazlı, saflığı, güzelliği ve vicdanıyla izleyiciye o kadar etkili bir şekilde aktardı ki "Ağam ben sana vurulmuşem" repliğiyle hafızalara kazındı. İşte şimdilerde 56 yaşında olan Züğürt Ağa'nın Kiraz'ının son hali...

Ata Ayyıldız kimdir? Sıla Türkoğlu sevgilisi kim? Ata Ayyıldız kimdir? Sıla Türkoğlu sevgilisi kim?

Züğürt Ağa Filmi ve Kiraz Karakteri

Başrolünde Şener Şen'in yer aldığı, Erdal Özyağcılar ve Füsun Demirel'in de rol aldığı, yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in üstlendiği "Züğürt Ağa" filminde Kiraz karakterini canlandıran Nilgün Nazlı, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Şu anda 56 yaşında olan ünlü oyuncunun son halini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayranları, Nazlı'yı tanımakta zorlanırken, "Hala çok güzel" yorumları yaptı.

Nilgün Nazlı Kimdir?

Nilgün Nazlı, 23 Haziran 1968'de İstanbul'da doğmuş bir Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Oyunculuk kariyerine henüz 16 yaşındayken, 1984 yapımı "Üç Güzel Güvercinim" filminde Belkıs karakteriyle başladı. Aynı yıl "Yosma" filminde Filiz karakterini canlandırdı.

1985 yılında, Türk sinemasının klasiklerinden biri olan "Züğürt Ağa" filminde Kiraz karakteriyle büyük bir çıkış yaptı. Bu filmdeki performansıyla geniş kitleler tarafından tanınmış ve sevildi. Aynı yıl "Acımak" dizisinde Feriha, "Kanun Adamı" filminde ve "Kuyucaklı Yusuf" filminde Kübra karakterlerini canlandırdı.

  • Eğitim: Nilgün Nazlı, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.
  • Ödüller: 1986 yılında "Züğürt Ağa" filmindeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterilmiştir.
  • Özel Hayatı: Nilgün Nazlı, 1990 yılında iş insanı Mehmet Ali Yılmaz ile evlenmiş ve bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır.
  • Son Projeleri: Son yıllarda televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak yer alan Nilgün Nazlı, aynı zamanda tiyatro sahnelerinde aktif olarak rol almaktadır.

Nilgün Nazlı Son Hali

Nilgun Nazli

Hayranları, Nazlı'nın yıllar içindeki değişimini ilgiyle takip ederken, onun hala ekranlarda görmek istediklerini sıkça dile getiriyor.

Editör: Safa Erdoğan