Annem filmi 2019 yılında yayınlandığı dönemde sinemada çok fazla ses getirmişti. Annem filmini izelyenler filmin etkisinden uzun süre çıkamamıştı. Dram öğeleri ile ön plana çıkan film annelerin hayatımızda önemini de birkez daha hatırlamamızı sağlıyor.

Yaklaşık 2 saat süren Annem filmi klasik gibi görünsede duyguları seyirciye çok iyi hissettiriyor ve seyirciyide filmin içine çekiyordu. Annem filminin çok sevilmesi ara ara Annem 2 filmi çıkar mı, Annem filmi 2 çıkacak mı, Annem 2 ne zaman çıkacak gibi soruların sorulmasına neden oluyor.

Bizde Manisa Aktif Haber olarak sizler için bu soruların cevabını araştırdık.

Annem Filmi 2 Çıkacak Mı Annem 2 Ne Zaman Çıkacak 11

Annem filmi 2 çıkacak mı? Annem 2 ne zaman çıkacak?

İzleyenlerin içinde büyük bir ukte olarak kalan Annem filminin 2'si çıkacak mı sorusu neredeyse 5 yıldır sinema dünyasında en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Yaptığımız araştırmalarda henüz bu konu ile ilgili bir girişim olmadığı bilgisine ulaştık.

Filmin yönetmeni Mustafa Kotan'ın herhangi bir mecrada Annem filminin 2'sini çekeceğine dair bir açıklaması bulunmuyor.

Annem filminin 2'si çıkacak mı sorusunu cevapladık. Gelin birde ilk film hakkında biraz bilgi edinelim.

Annem Filmi 2 Çıkacak Mı Annem 2 Ne Zaman Çıkacak 22

Annem filmi konusu nedir?

Annem filmi fedakar bir anne ve kızı arasındaki ilişkiyi konu alan ve drama ögeleri ile karşımıza çıkan bir film. Annem filmindeki Nazlı karakteri annesinin mesleği nedeniyle annesinden utanan genç ve güzel bir kızdır.

Nazlı'nın annesi ise tüm hayatını Nazlı'ya adayan fekadar ve tüm zorluklara göğüs gerebilen güçlü bir kadındır. Nazlı'nın tek hayali üniversite sınavından başarılı bir sonuç çıkarıp köyünden ve annesinden uzaklaşmaktır.

Nazlı sonunda bu hayaline kavuşur annesi ve köyünden uzaklaşır. Fakat hayat Nazlı'nın istediklerini ona vermez ve Nazlı sonunda köyü ile annesine dönmeye mecbur kalır.

Annem filminin konusuna bakış attık. Birde filmin oyuncu kadrosuna bakalım.

Annem Filmi 2 Çıkacak Mı Annem 2 Ne Zaman Çıkacak 33

Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Film nerede çekildi? Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Film nerede çekildi?

Annem filmi oyuncuları kimler?

Annem filmi tecrübeli ve yetenekli oyuncu kadrosu ile büyük bir başarı yakalamıştı. Çok sevilen Annem filminin oyuncuları şöyledir;

  • Sumru Yavrucuk
  • Özge Güder
  • Sercan Badur
  • Tuna Orhan
  • Itır Esen
  • Fatma Toptaş
  • Fulya Özcan
  • Zuhal Acar
  • Tuğçe Karabayır

Annem filminin konusunun ardından oyuncularını da inceledik. Birde filmin çekim yerlerine göz atalım.

Annem Filmi 2 Çıkacak Mı Annem 2 Ne Zaman Çıkacak 44

Annem filmi nerede çekildi? Ne zaman?

Annem filmi farklı yerlere çekilen ve çekimleri 5 haftada tamamlanan bir film olarak karşımıza çıkıyor. Filmin büyük bölümü İstanbul'un farklı semtlerinde çekilirken bazı kısımları da Kırklareli'nde çekilmiştir.

Annem filmi 2 çıkacak mı, Annem 2 ne zaman çıkacak sorularını sizler için yanıtladık. Son olarak birde ilk filmin fragmanına bakalım.

Editör: Abdullah Akar