Bugün televizyonda yayınlanacak olan Aşka İnanıyorum (I Still Believe) filmi hakkında vatandaşlar çok fazla soru soruyorlar. İşte Aşka İnanıyorum (I Still Believe) filminin konusu, oyuncuları ve filmin nerede çekildiğine dair soruların cevapları sizlerle...

Aşka İnanıyorum (I Still Believe) filminin konusu nedir?

Jeremy Camp, Eylül 1999'da Indiana, Lafayette'te, Kaliforniya, Murrieta'daki Calvary Chapel College'a gitmek üzere yola çıkar. Geldiği gece Kanadalı Hıristiyan grup The Kry'nin konserine gider ve burada grubun solisti Jean-Luc LaJoie ile tanışır; LaJoie, Jeremy ile kısa sürede arkadaş olur ve müzikal tavsiyeler almak için ona başvurur.

Konserden sonra Jeremy, okul arkadaşı ve Jean-Luc'un arkadaşı olan Melissa Henning ile tanışır; Melissa'yı sevmektedir ama o aynı şeyi hissetmemektedir. Jeremy ve Melissa birbirlerini tanımaya başlarlar ve kısa sürede çıkmaya başlarlar, bu da üçünün arasının açılmasına neden olur. Sonuç olarak Melissa, Jeremy ile olan ilişkisini bitirir.

Jeremy Noel tatili için ailesinin Indiana'daki evine geri döner. Noel'den birkaç gün sonra Jean-Luc'tan Melissa'nın hasta olduğunu söyleyen bir telefon alır ve Jeremy'den Kaliforniya'ya geri dönmesini ister.

Jeremy hastaneye vardığında Melissa'yı ziyaret eder ve ona karaciğerine yayılmış 3C evresinde yumurtalık kanseri teşhisi konulduğunu söyler. Ayrıca Jeremy'ye onu sevdiğini söyler. O da aynı şeyi söyler, evlenme teklif eder ve Melissa kabul eder.

Bu süre zarfında Jeremy, Hıristiyan bir şarkıcı-söz yazarı olarak adını duyurmaya başlar. Bir noktada, Melissa MR çektirmek üzereyken. Melissa kanserin yumurtalıklarına sıçradığını, bu nedenle histerektomi olması gerektiğini öğrenir. Ameliyattan sonra Jeremy'nin yanında uyanır ve Jeremy ona artık kansersiz olduğu için ameliyatın iptal edildiğini söyler.

Altı ay sonra Jeremy ve Melissa evlenir. Balayına kadar her şey mükemmel görünmektedir, ta ki Melissa acı içinde uyanana kadar. Jeremy onu hastaneye götürür ve burada kanserin geri döndüğünü ve onun için daha fazla bir şey yapılamayacağını öğrenirler.

Melissa zayıfladıkça Jeremy Tanrı'ya olan inancını sorgulamaya başlar. Jeremy hastanede balayı sırasında yazdığı bir şarkıyı ("Walk by Faith") söyler. Melissa kısa bir süre sonra vefat eder.

Jeremy Tanrı'ya kızar ve müzik kariyerini bırakmayı seçerek gitarını kırılana kadar parçalar. Gitarın içinde Jeremy, Melissa'nın ölümünden sonra bulması için bıraktığı ve ona acı çekmenin inanca zarar vermediğini, aksine onu güçlendirdiğini söyleyen bir not bulur. Melissa'nın veda sözleri onu şarkı yazmaya devam etmesi için cesaretlendirir.

İki yıl sonra Jeremy, Melissa'nın ölümünden sonra yazdığı, acı çeken ama sonunda inancını yeniden kazanan bir şarkıyı ("I Still Believe") seslendirir. Konserden sonra Adrienne adında bir kadınla tanışır ve Jeremy'ye yakınlarından birini kaybettiğini, Tanrı'ya kızgın olduğunu ve onun şarkılarının hayatını değiştirdiğini söyler.

Jeremy, Tanrı'nın bunu hayatları değiştirmek için kullanacağına inanarak Melissa'nın hikâyesini paylaşacağına söz verir. Jenerikte Jeremy ve Adrienne'in 2003 yılında evlendikleri ve üç çocukları olduğu ortaya çıkar.

Oyuncuları Kimler Aşka İnanıyorum Filmi Nerede Çekildi

Aşka İnanıyorum (I Still Believe) filmi oyuncuları kimler?

Genç ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmin oyuncuları arasında şu isimler bulunuyor;

  • KJ Apa 
  • Britt Robertson 
  • Gary Sinise 
  • Shania Twain 
  • Melissa Roxburgh
  • Nathan Parsons 
  • Abigail Cowen 
  • Ed Litton 

Aşka İnanıyorum (I Still Believe) filmi nerede ve ne zaman çekildi?

2019 yılında çekimleri başlayan film 2020 yılında vizyona girdi. Filmin çekimler Alabama başta olmak üzere ABD'nin farklı bölgelerinde yapılmıştır.