Mehmet Koptagel, 3 çocuğuna karne hediyesi olarak internet üzerinden bir alışveriş sitesinden 9 bin 749 TL değerinde bilgisayar siparişi verdi. Peşin ödeme yaparak siparişini tamamlayan Koptagel, bir hafta sonra kargodan gelen paketi heyecanla açtı. Fakat kutuyu açtığında büyük bir şok yaşadı, bilgisayar yerine tıraş makinesi vardı!

Öğretmenliği bırakıp çiftçiliği seçti Öğretmenliği bırakıp çiftçiliği seçti

A W238960 01

Koptagel, ürünü iade etmek istedi fakat satıcı iadeyi kabul etmedi. Koptagel, ürünü tekrar göndermeyi teklif etti ve ürünü tekrar gönderdi. Fakat aynı ürün tekrar kendisine gönderildi. Satıcıyla iletişime geçmeye çalıştı fakat satıcı maillerine cevap vermedi. Bu durumdan dolayı hayal kırıklığına uğradığını ve hakkını hukuki yollardan arayacağını söyledi.

A W238960 05

Mehmet Koptagel, internetten sipariş ettiği bilgisayar yerine tıraş makinesi gelmesini şöyle anlattı:  “İnternet sitesi üzerinden çocuklarıma karne hediyesi olarak dizüstü bilgisayarı almıştım, gelen ürün ise maalesef tıraş makinası gönderildi. Ben ürünü iade olarak gönderdim, satıcı ürünü iade olarak kabul etmedi, ret etti. Alışveriş sitesiyle görüşüp tekrar ürünü göndereceğimi söyledim ve ürünü tekrar gönderdim. Aynı ürün bana geri gönderildi. Şu anda muamma bir durum var. Bunun çözülmesi noktasında bir çalışma yapılmasını istiyorum. Satıcı ile hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum, maillerime cevap vermiyor. Bunun yanında bu satıcının büyük bir firmanın ismini kullanarak bu işi yapması hayal kırıklığına neden oldu. Türkiye genelinde yaygın olan bir firmanın kutusunu, hatta koli bandını bile kullanarak yaptılar. Hakkımızı hukuki yoldan aramaya kadar gideceğiz. dedi

.

Kaynak: İHA