Metin Akdülger, 10 Nisan 1988'de Bursa'da doğan Türk oyuncu ve müzisyendir. Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler okurken oyunculukla ilgilenmeye başladı ve 2011 yılında ilk kez sahneye çıktı.

Medcezir dizisiyle tanınan Akdülger, Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan, Kuzey Güney, Dudullu Postası, Şahsiyet, Atiye ve Kulüp gibi birçok başarılı yapımda rol aldı. Başarılı oyunculuğuyla Altın Kelebek Ödülü, Siyad Ödülleri ve Uluslararası İstanbul Film Festivali gibi birçok ödül kazandı.

Sadece oyunculukla yetinmeyen Akdülger, 2019 yılında kurduğu Journers adlı müzik grubu ile müzik piyasasına da atıldı. Son yıllarda ise Cansu Akın ile olan ilişkisiyle dikkatleri çekmektedir. Peki, Cansu Akın kimdir? İşte sizin için araştırdıklarımız…

Cansu Akin Kimdir 2

Cansu Akın Kimdir?

Hem sosyal medyadaki varlığı hem de Metin Akdülger ile sevgili olması ile son zamanlarda adından söz ettiren Cansu Akın kimdir sorusuna yakından bakalım…

Kendisi sosyal medya platformlarında yer alan bir fenomen ve içerik üreticisidir. Aynı zamanda tanınan birçok markanın çekimlerinde de yer almıştır. 5 Eylül 1991 doğumlu olan Akın, 32 yaşındadır ve Başak burcudur. Beşiktaş Anadolu Lisesi'nin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği okusa da mesleğini icra etmemektedir. YouTube kanalında çeşitli konularda videolar paylaşarak geniş bir takipçi kitlesi edinmiştir.

İstanbul'da doğan ve çocukluk yıllarını Marmaris'te geçiren Cansu Akın, lise ve üniversite eğitimini de İstanbul'da tamamlamıştır. YouTube'daki başarısını Instagram'a da taşıyarak burada da popülerliğini sürdürmektedir. Videolarıyla dikkat çeken Akın, sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya devam etmektedir.

Cansu Akin Kimdir 9

Cansu Akın Boyu

Cansu Akın Boyu 1.74 santimetredir. Kilosu ise 54 şeklindedir. Ünlü fenomen, sahip olduğu vücut ölçüleri ile global markaların da tercihleri arasında yer alır.

Cansu Akın Kaç Yaşında?

Cansu Akın kimdir sorusuna ek olarak ünlü ismin yaşı da büyük bir merak konusudur. 5 Eylül 1991 doğumlu olan güzel fenomen günümüz tarihine göre 32 yaşındadır.

Cansu Akin Kimdir 3

Cansu Akın Ne İş Yapıyor?

Cansu Akın şu an içerik üreticisi olarak hayatına devam etmektedir. YouTube ve Instagram gibi platformlarda aktif olan Akın; moda, makyaj, saç ve cilt bakımı, seyahat gibi konularda içerikler üretmektedir.

YouTube kanalında yayınladığı videolarla geniş bir takipçi kitlesi edinmiş ve bu başarısını Instagram'a da taşımıştır. Bu platformlarda marka iş birlikleri, sponsorlu içerikler ve kendi deneyimlerini paylaşarak gelir elde etmektedir.

Cansu Akın Nereli?

Cansu Akın, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarında ailesiyle birlikte Marmaris'e taşınmış ve ilkokul eğitimini burada bitirmiştir. Lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul'da almıştır.

Cansu Akın Eski Sevgilisi Kim?

Cansu Akın’ın eski sevgilisi Hazım Başaran’dır. Başaran’a ait pek bilgi bulunmamakla beraber kendisinin pilot olduğu bilinmektedir.

Cansu Akin Kimdir 5

Cansu Akın Metin Akdülger Ne Zamandır Sevgili?

Metin Akdülger kişisel hayatında 2021 yılından beri sosyal medya fenomeni Cansu Akın ile birliktedir. Cansu Akın sevgilisi Akdülger ile birlikte sıklıkla Instagram üzerinden paylaşımda bulunmaktadır.

Cansu Akin Kimdir 4

Cansu Akın Metin Akdülger Nasıl Tanıştı?

Metin Akdülger sevgilisi Cansu Akın ile tanıştığına dair herhangi bir net bilgi bulunmamaktadır. İkilinin ortak arkadaş ortamından tanıştıkları ya da birlikte olmaya başladıkları yıl olan 2021’de aynı dergi çekiminde denk geldikleri gelen tahminler arasındadır.

Metin Akdülger Kaç Yaşında?

Metin Akdülger, 19 Haziran 2024 tarihi itibarıyla 36 yaşındadır. Çok yönlü yeteneği, başarılı oyunculuğu ve müzikal çalışmalarıyla Türk sanat camiasının önemli isimlerinden biri olmaya devam etmektedir.

Metin Akdülger Nereli?

Metin Akdülger, Türk oyuncudur. 10 Nisan 1988'de doğmuştur. Kendisi Bursalıdır. Ailesi ise Selanik ve Üsküp göçmenidir. Çocukluğunu bir çiftlik evinde geçmiştir.

Metin Akdülger Dizileri ve Filmleri

Metin Akdülger dizi ve filmleri kitlelerce sıkı takip edilmektedir. Medcezir’deki Orkun karakterinin ardından başarılı birçok yapımda farklı karakterlerle karşımıza çıkmıştır.

Metin Akdülger’in yer aldığı dizi ve filmler şu şekildedir:

Dizileri:

  • Medcezir
  • Analar ve Anneler
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan
  • Şahsiyet
  • Atiye
  • Kulüp
  • Dünyayla Benim Aramda
  • Sandık Kokusu

Filmleri:

  • Bensiz
  • Tereddüt
  • Kırık Kalpler Bankası
  • My Favorite Fabric
  • İnsanlar İkiye Ayrılır
  • Yarına Tek Bilet

Bu yazımızda siz okurlarımız için Cansu Akın Kimdir sorusunu en ayrıntılı şekilde araştırarak paylaştık