“Temiz, Yeşil ve Çevreci bir Yunusemre İçin Yeni Bir Başlangıç” sloganıyla yola çıkan CHP Yunusemre Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Köseli’nin aday adaylık açıklaması büyük ilgi gördü. Diş Hekimi Yusuf Köseli’nin aday adaylık açıklamasına eşi Zeynep Köseli ile oğulları Toprak, Demir ve Uzay da katılarak destek oldu.

Özel Haber: Berna Memiş

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Yusuf Köseli’nin çocukluk arkadaşı CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek de katıldı. Zeyrek, konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi.

MUHALİF İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

Aday adaylığı açıklaması öncesinde ilçe binası önünde yoğun bir kalabalık yaşandı. Parti içi muhalif isimler de  Köseli’nin aday adaylık toplantısı vesilesiyle bir araya geldi.

CHP Manisa Eski İl Başkanları ve aynı zamanda Yunusemre Belediye Başkanlığı’nın diğer Aday Adayları Semih Balaban ve Cahit Kaplan da Köseli’nin aday adaylık açıklamasına katılarak boy gösterdi. Rakip aday adayları Köseli’ye başarılar diledi. CHP Yunusemre Eski İlçe Başkanı Yalçın Arcak, CHP Eski İl Başkanı Ali Kuyumcu, Baro Eski Başkanı Ali Arslan, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Yenal Yıldırım, Bülent Mersinli, CHP Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ardıç, CHP Şehzadeler İlçe Başkan Vekili Mert Özkösemen ve Yeşiller Partisi Milletvekili Adayı Engin Uzun da Köseli’nin aday adaylığı açıklamasına katılarak destek veren isimler arasında yer aldı.

ZEYREK'TEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Konuşmasına Yusuf Köseli ile çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyerek başlayan CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bugün aday adaylarımızdan Yusuf Köseli’nin açıklaması için bir araya geldik. Bunlar bizim için bayram yerleri. Yusuf Köseli ile çocukluk arkadaşıyız. Aynı sokakta doğduk büyüdük. Yusuf kardeşim de haklı olarak sokaklarında top oynadığı, bisiklet bindiği şehre belediye başkanı adayı olmak istiyor ve belediye başkanı olmak istiyor. Bu görevi layıkıyla yapacağından sonsuz eminim. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. İlk olarak Manisa’dan bir genel başkan çıkmasını sağladık. Şimdi de ilk olarak Yunusemre Belediyesi’ni kazanacağız. Daha sonra bir ilk daha Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bunun için tek birşey gerekiyor; birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor” dedi.

KÖSELİ: "YENİ BİR BAŞLANGIÇ DİYEREK YOLA ÇIKTIK" 

Beklenmedik kalabalık ve katılım karşısinda heyecanlandığını vurgulayarak konuşmasına baslayan Yusuf Köseli ise, “Bu şehirde 48 yılım geçti. Burada doğdum, burada aşık oldum, burada evlendim, burada çocuklarım, eşim dostum akrabalarım oldu. Ve şimdi bana tüm bunları kazandıran şehrime hizmet etmek için bir yola çıktım. Genç arkadaşlarımla beraber bu yola çıktık. Yeni bir başlangıç dedik. Sizlerin bize vereceği destekle eminim ki 1 Nisan günü Yunusemre Belediyesi’nde partimizin altı oklu bayrağını dalgalandıracağız”dedi.

Berna Memi̇ş

Berna Memiş 4

Berna Memiş 5

Berna 5

Berna 6

Whatsapp Image 2023 12 08 At 14.42.36 (1)