Netflix’in Elite dizisi yayınlandığı dönemde büyük ses getirdi. Sosyal medyanın gündeminden bir an olsun düşmeyen dizi izlenme rekorları kırdı.

Dizide Carla karakterini canlandıran Ester Expostio hem güzelliğiyle hem de yeteneğiyle izleyicileri büyüledi. Bunun sonucunda dünya çapında üne kavuşan oyuncuyla ilgili merak edilen çok fazla konu var.

Bu konuların arasında Ester Exposito nereli sorusu sık sık gündem oluyor. Başarılı oyuncu hakkında merak edilenlere birlikte bakalım.

Ester Exposito Nereli 2

Elite Carla Ester Exposito Nereli?

Elite dizisi Netflix’in en başarılı yapımları arasında yer alıyor. 2018-2024 yılları arasında yayınlanan dizi popülerliğiyle hala adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok genç yıldızı şöhrete taşıyan dizide Carla karakterine hayat veren Ester Exposito özellikle ön plana çıktı.

Çarpıcı güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Ester Exposito, Elite dizisiyle birlikte uluslararası üne kavuştu. Sadece Instagram’da 26 milyon takipçisi olan başarılı oyuncu hakkında merak edilen birçok konu var. Bunların arasında Ester Exposito nereli sorusu sık sık soruluyor.

Dünyaca ünlü oyuncu, 26 Ocak 2000 tarihinde İspanya’nın başkenti Madrid’de dünyaya geldi. Ailesi aslen İspanya’nın Galiçya bölgesinde bulunan Viveiro kasabasındandır. Ester Exposito da boş zamanlarında burada vakit geçirmeyi seviyor.

Ester Exposito nereli sorusunu cevapladıktan sonra başarılı oyuncu hakkında merak edilen diğer konulara geçelim.

Ester Exposti Kaç Yaşında?

İspanya yapımı Elite dizisiyle büyük üne kavuşan Ester Expotiso’nun kaç yaşında olduğu da merak ediliyor.

Güzelliğiyle ve oyunculuk yeteneğiyle izleyenleri büyüleyen Ester Exposito, 26 Ocak 2000 tarihinde İspanya’nın başkenti Madrid’de doğdu. Yıldız oyuncu, şu anda 24 yaşındadır.

Ester Exposito Nereli 4

Ester Exposito Boyu Kilosu Kaç?

Ester Exposito hakkında en çok merak edilenlerden biri de güzel oyuncunun boyu ve kilosudur.

Ester Exposito, 167 cm boyunda olup 54 kilodur. Ayrıca vücut ölçüleri 91-61-89'dur.

Ester Exposito Burcu Nedir?

26 Ocak 2000 yılında dünyaya gelen Ester Exposito, kova burcudur.

Elite Carla Dönüyor Mu?

Ester Exposito, Elite’te üç sezon boyunca Carla karakterini canlandırdıktan sonra diziden sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Hayranları, güzel oyuncunun diziye tekrar dönmesi için sosyal medyada kampanya düzenlemişti.

Ester Exposito, diziye geri dönmese de 2021 yılında yayınlanan ve Elite’in mini dizisi olan Elite Öyküler: Carla ve Samuel’de üç bölüm boyunca yer aldı.

Ester Exposito Nereli 6

Ester Exposito Yeni Dizisi Nedir?

Elite dizisinde canlandırdığı Carla karakteriyle milyonlarca hayran kazanan Ester Expotiso’nun yer aldığı yeni yapımlar yakından takip ediliyor. Bu nedenle birçok kişi Ester Exposito yeni dizisi nedir diye merak ediyor.

Güzel oyuncu, son olarak Netflix’te yayınlanan Maceracılar (Bandidos) adlı dizide başrolde oynadı. Ester Expotiso’nun Lili karakterine hayat verdiği dizide Alfonso Dosal, Juan Pablo Medina, Mabel Cadena gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Genç kadının azmi köy kahvesini yeniden hayata döndürdü Genç kadının azmi köy kahvesini yeniden hayata döndürdü

Dizide, Mayalılar’a ait bir hazinenin haritasını bulduktan sonra macera dolu yolculuğa çıkan bir arkadaş grubunun başından geçenlere tanık oluyoruz.

Ester Exposito Nereli 9

Ester Exposito Oynadığı Diziler Nelerdir?

Ester Expostio’nun yeni dizisini öğrendikten sonra daha önce yer aldığı yapımlara da göz atalım.

Ester Exposito’nun oynadığı diziler şu şekilde:

  • Centro Medico: Rosa Martin (2015)
  • Vis a Vis: Fernando’nun kızı (2016 ve 2018)
  • Estoy vivo: Ruth (2017)
  • Elite, Carla Roson Caleruega (2018-2020)
  • La caza. Monteperdido: Lucía Castan Grau (2019)
  • Veneno: Machús Osinaga (2020)
  • Someone Has to Die: Cayetana Aldama (2020)
  • Elite Öyküler: Carla ve Samuel: Carla Roson Caleruega (2021)
  • Maceracılar: Lili (2024)

Ester Exposito Oynadığı Filmler Nelerdir?

Şimdi de Ester Exposito’nun oynadığı filmlere bakalım. Bu filmler şu şekilde:

  • When Angels Sleep: Silvia (2018)
  • Your Son: Andrea (2018)
  • You Keep the Kids!: Claudia (2021)
  • Venus: Lucia (2022)
  • Rainbow: Model (2022)
  • Lost in the Night: Monica (2023)
  • The Wailing: Andrea (Daha vizyona girmedi.)

Ester Exposito Nereli 5

Ester Exposito Kimdir?

Ester Exposito nereli başta olmak üzere İspanyol oyuncu hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Şimdi de henüz tanımayanlar için Ester Exposito’nun kim olduğuna kısaca bakalım.

Ester Exposito Gayoso (Exposito babasının ve Gayoso annesinin soyadıdır), 20 Ocak 2000 tarihinde Madrid’de doğdu. Küçük yaşlardan itibaren sanat ve oyunculukla ilgilenmeye başladı ve bu yönde eğitim aldı. 2013 ve 2015 yıllarında Madrid Tiyatrosu En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

2016 yılında Centro Medico dizisinde canlandırdığı Rosa Martin karakteriyle ilk kez televizyon izleyicilerinin karşısına çıktı. Aynı yıl içinde İspanya’nın en popüler dizilerinden biri olan Vis a Vis’te Fernando’nun kızını oynadı. 2017 yılında Estoy vivo dizisinde Ruth karakterine hayat verdi. Buradaki rolüyle bir dizide ilk kez ana kadroda yer adı.

2018’de ise kendisine uluslararası ün kazandıran Elite dizisinde Carla Roson Caleruega olarak yer almaya başladı. Elite dizisindeki büyük başarısından sonra birçok dizi ve filmde başrolde oynadı.

Bu yazımızda başta Ester Exposito nereli olmak üzere İspanyol oyuncu hakkında merak edilen soruları yanıtladık.

Editör: Gulce Editor