Yaz akşamlarının en sevilen aktivitelerinden birisi evde oturup film izlemek. Havaların çok sıcak olması vatandaşların evde kalmasına ve televizyonla vakit geçirmesine neden oluyor.

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filmi bugün saat 21.45'te Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filmi hakkında izleyiciler çok fazla soru soruyorlar.

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve filmin çekilme aşaması özelindeki sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 11

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) filminin konusu nedir?

1795 yılında Doktor Victor Frankenstein, cesetlerin parçalarını bir araya getirip onları yeniden canlandırarak bir canavar yaratır. Yarattığı şey karşısında dehşete düşen Frankenstein onu yok etmeye çalışır, ancak canavar hayatta kalır ve karısı Elizabeth'i öldürür. Frankenstein onu Kuzey Kutbu'na kadar kovalar, ancak soğuk havaya yenik düşer.

Canavar, Frankenstein'ı gömmek için eve döndüğünde iblislerin saldırısına uğrar, ancak daha sonra iki gargoyle, Ophir ve Keziah tarafından kurtarılır. Onu bir katedrale götürürler ve burada canavar çirkin yaratık kraliçesi Leonore ve ikinci komutanı Gideon ile tanışır. Leonore, Başmelek Mikail tarafından Dünya'daki iblislerle savaşmak ve insanlığı korumak için yaratıldıklarını açıklar.

Yaratığa "Adam" adını verir ve onu kendilerine katılmaya davet eder, ancak o reddeder ve ayrılmayı seçer. Peşinden daha fazla iblis geleceği için ona kendini koruması için sopa benzeri silahlar verilir. Silahlar, üzerlerinde Gargoyle Tarikatı'nın sembolü kazılı olduğu için iblisleri "indirmesine" (bedenlerini yok edip ruhlarını cehenneme hapsetmesine) izin verir.

Sonraki iki yüz yıl boyunca Adam toplumdan ayrı yaşar, peşine düşen iblisleri öldürür ve onlardan saklanır. Günümüz toplumuna yeniden katılmaya karar veren Adam, bir grup iblisi arar ve onlarla yüzleşir. Dövüş sırasında bir polis memuru öldürülür.

Bu, Adam'ın gargoyleler tarafından bir kez daha çağrılmasına neden olur ve ceza olarak onu hapsetmeye karar verirler. Adam'ın saldırısından kurtulan iblis Helek, lideri iblis prensi Naberius'a Adam'ın hayatta olduğunu bildirir. Naberius milyarder iş adamı Charles Wessex kılığına girmiştir ve cesetleri yeniden canlandırmaya yönelik deneyler yapmaları için bilim adamları Terra Wade ve Carl Avery'yi işe alır.

Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 22

En zorlu savaşçısı Zuriel önderliğindeki bir grup iblisi Gargoyle'ların katedraline saldırıp Adam'ı yakalamaları ve böylece ölüleri diriltmenin sırrını çözmeleri için gönderir.

Saldırıda birçok iblis öldürülür ve aralarında Ophir ve Keziah'ın da bulunduğu 16 gargoyle "yükselir" (Cennete geri döner ve orada hapsolur), ancak Zuriel gizlice içeri girerek Leonore'u yakalar ve terk edilmiş bir tiyatroya götürür. Adam, Leonore'u yakalamak için gargoyleleri dışarı çıkardıklarını ve böylece gargoyleleri Adam'ı onunla takas etmeye zorlayabileceklerini söyleyen bir iblisi sorgular.

Gideon'a Adam'ı onlarla takas etmesi talimatı verilir; ancak Adam saldırıdan sonra kaçar. Adam olmadan, Gideon bunun yerine Doktor Victor Frankenstein'ı buldukları gece cesedinin üzerinde bulunan Frankenstein'ın günlüğünü Leonore ile takas etmeyi teklif eder. Tiyatroda Gideon günlüğü Zuriel'e verir ve Leonore kurtulur.

Adam, Zuriel'i Wessex Enstitüsü'ne kadar takip eder ve burada yeraltında binlerce ceset keşfeder ve Naberius'un Frankenstein'ın deneyini yeniden canlandırmayı planladığını, cesetleri yeniden canlandırarak ve onları soyundan gelen iblisler için konak olarak kullanarak ordularını yeniden kurmayı ve insanlığı yok etmeyi planladığını öğrenir.

Adam günlüğü Terra'dan alır ve iblislerden kaçar. Daha sonra Terra'nın izini bulur ve ondan yardım ister. İkili daha sonra Zuriel tarafından saldırıya uğrar ve Adam onunla dövüşerek onu alçaltmayı başarır.

Adam kalan gargoyleleri Naberius'un planı konusunda uyarır ve kendisini ve Terra'yı güvenli bir yere götürürlerse günlüğü onlara vermeyi kabul eder. Leonore kabul eder ve Adam ayrıldığında, günlüğü aldıktan sonra onu öldürmesi için gizlice Gideon'u gönderir.

Şiddetli bir kavgadan sonra Adam, Gideon'u öldürür ve ardından Frankenstein'ın günlüğünü yakmaya ve gargoyleler peşinden gelmeden önce sırlarını yok etmeye karar verir. Onları katedralden çıkaran Adam, Wessex Enstitüsü'ne götürür ve burada Naberius'un sağ kolu Dekar'ı indirip daha fazla iblisle savaşırlar.

Kötü Kan dizisi Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Eşi kim? Kötü Kan dizisi Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Eşi kim?

Savaşın devamında Adam, Naberius tarafından kaçırılan ve cesetleri yeniden canlandırma işlemine başlamaya zorlanan Terra'yı kurtarmak için enstitüye girer. Naberius Adam'ı etkisiz hale getirir ve iblis ruhlarından birinin onu ele geçirmesini sağlamaya çalışır, ancak bu işe yaramaz çünkü Adam kendi ruhunu geliştirmiştir.

Adam, Naberius'un üzerine Gargoyle Tarikatı sembolünü kazıyarak onu cehenneme indirir. Enstitü çöker ve bir uçuruma düşer; burada tüm iblisler ve ele geçirilmiş cesetler yok edilir ve Naberius'un planı engellenir. Leonore, Adam ve Terra'yı da uçuruma düşmekten kurtarır ve katedrale geri dönerler.

Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 33

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filminin konusunu inceledik. Birde sizler için filmde yer alan oyunculara bakalım.

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) filminin oyuncuları kimler?

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filmi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filminde şu isimler yer alıyor;

  • Aaron Eckhart
  • Bill Nighy
  • Yvonne Strahovski 
  • Miranda Otto
  • Jai Courtney
  • Socratis Otto
  • Kevin Grevioux
  • Caitlin Stasey
  • Mahesh Jadu
  • Nicholas Bell
  • Steve Mouzakis

Frankenstein Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 44

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filminin oyuncularına da baktık. Bu seferde filmin çekim yerlerine bakalım.

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı (I, Frankenstein) filmi nerede çekildi?

Ana çekimler 27 Şubat 2012'de, Melbourne Docklands Stüdyoları'nda başladı. Çekimler on haftalık bir süre boyunca Victoria, Avustralya'da gerçekleşti ve birçok sahne Ormond College'da çekildi.

Film 24 Ocak 2014'te Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 20 Mart 2014'te Avustralya'da gösterime girdi. Film, Nighy'nin performansı övülmesine rağmen son derece olumsuz eleştiriler aldı ve 65 milyon dolarlık yapım bütçesine karşılık dünya çapında 76 milyon dolar hasılat elde ederek gişede beklenen performansı vermedi.

SON OLARAK FRANKENSTEİN: ÖLÜMSÜZLERİN SAVAŞI FİLMİNİN FRAGMANINA BAKIŞ ATALIM...

Editör: Abdullah Akar