Gece Ajanı (The Night Agent) 2. sezon ne zaman çıkacak? Gece Ajanı konusu ve oyuncuları; Gece Ajanı, yılın şimdiye kadarki en popüler Netflix dizilerinden biri olmaya devam ediyor ve hayranların Gece Ajanı 2. sezonu hakkında pek çok sorusu var. Ne yazık ki, yaratıcısı Shawn sayesinde Gece Ajanı hayranlarıyla paylaşacağımız bazı kötü haberlerimiz var. Ryan.

Netflix orijinal dizisi, 23 Mart 2023 Perşembe günü Netflix'te prömiyerini yaptı ve şimdiden yılın şimdiye kadarki en büyük Netflix yeni yayını oldu. Prömiyerden bu yana hayranlar, Gece Ajanı'nı 600 milyon saatten fazla izledi. Şov, yayınlandıktan sonraki ilk 28 günde Stranger Things 3. sezondan resmi olarak daha popüler!

Gece Ajanı, Matthew Quirk'in aynı adlı kitabından uyarlanmıştır.

Gece Ajanı 2. sezon hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şeyi aşağıda paylaştık. Daha fazlasını öğrendikçe yeni sezon için daha fazla güncelleme paylaşacağız. Son güncelleme açıktı 12 Temmuz 2023 Çarşamba.

Shawn Ryan, Gece Ajanı 2. sezon hakkında hayal kırıklığı yaratan bir güncelleme paylaşıyor

10 Temmuz'da Shawn Ryan, AMPTP'nin yazarların Mayıs 2023'teki grevinden kaçınmak için WGA ile bir anlaşma yapması durumunda The Night Agent 2. sezonunun Ağustos'ta yapım aşamasına geçeceğini tweetledi. Ryan, Temmuz ayında Netflix genel merkezinin önünde grev yaparken çekilmiş bir fotoğrafını tweetledi. 2023.

Picket Line Roulette beni Netflix'e geri götürüyor. Stüdyolar 5/1'de adil bir teklif yapmış olsaydı, önümüzdeki ay The Night Agent'ın 2. Sezonunu çekiyor olacaktık. AMPTP on haftayı aşkın bir süredir bizimle pazarlık yapmayı reddetti ve geçen her gün en sevdiğiniz programları daha da geciktiriyor. pic.twitter.com/lqNdS5ruHE

- Shawn Ryan (@ShawnRyanTV) 10 Temmuz 2023

Netflix'in bir parçası olduğu AMPTP, WGA'ya şartlarını karşılayan bir anlaşma teklif etmedi, bu nedenle yazarların grevi 2023 yazına kadar devam ediyor. Son tarih, AMPTP'nin planının yazarlar kaybedene kadar beklemek olduğunu bildirdi yeni bir anlaşma için geri dönmeden önce evleri ve daireleri. İşte bir kaynağın Son Tarih'e söyledikleri:

"Oyunun sonu, sendika üyeleri dairelerini ve evlerini kaybedene kadar olayların devam etmesine izin vermek."

Bunun AMPTP'nin gerçek planı olup olmadığı veya SAG ile müzakerelerin ilerisinde mi olduğu belli değil, ki bu da AMPTP'nin oyunculara aradıklarını sunmaması durumunda çarpıcı görünüyor.

Gece Ajanı 2. sezon yazarların grevinden nasıl etkilendi?

Ryan'ın da belirttiği gibi, Gece Ajanı 2. sezon, AMPTP yazarlara bir anlaşma teklif etmiş ve hatta müzakere etmiş olsaydı, Ağustos ayında çekilecekti. Grev başladığından beri Ryan, AMPTP'nin WGA ile pazarlık yapmadığını öne sürüyor. Ne yazık ki bu, Gece Ajanı 2. sezonu düşündüğümüzden çok daha uzun süre bekleyeceğiz anlamına geliyor.

Mayıs 2023'te dizinin yaratıcısı Shawn Ryan, WGA grevinin gözcü hattından bir fotoğrafını tweetledi. Ryan başlıkta The Night Agent'tan bahsetti ve görünüşe göre Gece Ajanı 2. sezon için yazarların odasının grev bitene kadar beklemede olduğunu öne sürüyor.

Netflix, The Night Agent'ı 2. sezon için ilk sezonun yayınlanmasından sadece birkaç gün sonra yeniledi. Dizi izlenme rekorları kırdı ve şimdi ilk dört haftasında İlk 5 dizi arasında yer alıyor. ComicBook.com'a göre Ryan, 2. sezon için tamamen yeni bir kadro ve yeni bir ortam (Washington DC değil) olacağını açıkladı.

Nisan 2023'te Gabriel Basso, TV Line'a şimdiye kadar 2. sezon planları hakkında karanlıkta tutulduğunu söyledi.

Gece Ajanı 2. sezon geliyor

Netflix, dizinin yayınlanmasından altı gün sonra Gece Ajanı'nı 2. sezon için yeniledi! Bu hızlı bir yenileme, özellikle de Netflix'in resmi olarak 2022'nin en büyük Netflix şovu ve tüm zamanların bir Netflix şovunun üçüncü en büyük açılışı olan Çarşamba günü yenilenmesinin birkaç ay sürdüğünü düşünürsek.

Gece Ajanı, Wednesday dizisi kadar büyük değildi, ancak tüm zamanların en iyi 10 Netflix sürümünden biri olma yolunda ilerliyor.

Gece Ajanı'nın yaratıcısı ve sorumlu yapımcısı Shawn Ryan, Netflix aracılığıyla yenilemeyle ilgili düşüncelerini paylaştı:

“Gece Ajanı'nı nihayet dünyayla paylaşabildiğimiz için geçen hafta bir kasırga oldu. Gösteriye gösterilen muazzam tepkiyi görmek büyük bir keyifti ve oyuncu kadromuz, yazarlarımız, yönetmenlerimiz, ekibimiz ve Sony Pictures Television ve Netflix'teki ortaklarımız için bir onurdur. Night Action'ın diğer maceralarını yeni keşfedilen hayranlarımızla paylaşmak için 2. Sezonda çılgına döndüğümüz için bundan daha gururlu veya daha heyecanlı olamazdık.”

Netflix, Gece Ajanı 2. sezon çıkış tarihini açıkladı mı?

Ne yazık ki hayır, Netflix henüz Gece Ajanı 2. sezon çıkış tarihini açıklamadı. Kelimenin tam anlamıyla yenileme duyurusunu aldık, bu yüzden Gece Ajanı 2. sezonu görmemiz oldukça uzun zaman alacak.

Netflix, Gece Ajanı 2. sezonunun 2024'te geleceğini doğruladı. WGA grevi 2024 yazına kadar devam ederken, 2024 çıkış tarihi artık şüpheli.

Yine de yenileme sonrasına kadar kimsenin Gece Ajanı 2. sezon üzerinde çalışmaya başlamadığını da biliyoruz. Ryan, Deadline'a, sezon henüz alınmadığı için 2. sezon için yazarlar odasını oluşturmadıklarını söyledi.

Bahsedildiği gibi Ryan ve ekibi, The Night Agent 2. sezon için yazma sürecini durdurdu. Grev yaz boyunca ve sonbahara kadar sürerse, The Night Agent 2. sezon muhtemelen ertelenecek. Teknik olarak, The Night Agent 2. sezon çoktan ertelendi. Ryan, yapımın 2023 yazında gerçekleşeceğini ancak AMPTP'nin senaristlerle pazarlık yapmadığını kaydetti.

Umarız stüdyolar ve ağlar buna bir an önce son verebilir ve Gece Ajanı gibi şovların ertelenmemesini sağlayabilir.

Gece Ajanı ile ilgili iyi olan şey, 2. sezonu çekmenin uzun süreceğini tahmin etmiyor olmamız. Açıkçası, sezonda olanlara bağlı ama bence ikinci sezonu görme şansımız gerçekten çok yüksek. 2024 baharında Netflix'te.

Genellikle, yeni bir sezon için çalışmaların başlaması ile Netflix'te yayınlanması arasında en az bir yıl geçer. Bu bekleme birkaç şeye bağlı olarak çok daha uzun sürebilir, ancak çoğu zaman bu yeterli bir süre olmalıdır.

Başlangıçta 2024 baharı, dizinin yeni sezonu için iyi bir tahmin gibi görünüyordu, ancak Netflix şovlarının yapımının başlamasından halka sunulmaya hazır hale gelmesine kadar yaklaşık bir yıl gerektiğini biliyoruz. Prodüksiyon başlamadı ve yazarların 2. sezon için bu senaryolar üzerinde çalışmaya henüz başlamadıklarını varsaymalıyız. Grev, temelde, dizinin 2. sezon için alınmasından bir ay sonra başladı. tam bir sezon yaz

Şimdilik, çıkış tahminimizi 2024 sonbaharına çıkarmak zorundayız. Ne yazık ki, WGA grevi yakın zamanda sona erecek gibi görünmüyor ve SAG da grev yapacak gibi görünüyor.

The Night Agent 2. sezon için Yayın Tahmini: Sonbahar 2024

Gece Ajanı 2. sezon oyuncu kadrosu

Gece Ajanı 2. sezon kadrosu henüz açıklanmadı, ancak yeni sezonda kimlerin yer alacağına dair iyi bir fikrimiz var. Ne yazık ki, muhtemelen ilk sezonu seven insanların duymak istedikleri tam olarak bu değil.

Gabriel Basso kesinlikle Peter Sutherland olarak geri dönecek. O başrol ve 2. sezonda daha da büyük bir rol için hazırlanıyor.

Ayrıca Luciane Buchanan ve Fola Evans-Akingbola'yı 2. sezonda tekrar göreceğimizi umuyoruz. Dahil olmama ihtimalleri var ama ilk sezonda yeterince büyük karakterlerdi. hikaye bu büyük karakterlerden uzaklaştı.

Ryan ayrıca Deadline'a ikinci sezonun oyuncu kadrosunun çoğunun farklı olacağından bahsetti.

Netflix'in daha fazla sezon istemesini sağlayacak kadar başarılı olursak, bu sezondan sınırlı sayıda karakterin buna girdiğini göreceğiniz yepyeni bir dünya olacağını düşünüyorum. Ama bu, yazarlarla oturup her şeyi çözmem gereken bir şey.

Oyuncu kadrosunu öğrendiğimizde paylaşacağız.

Gece Ajanı 2. sezon bölüm sayısı

Netflix, The Night Agent 2. sezonunun da 10 bölümden oluşacağını duyurdu. Dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyordu.

Gece Ajanı 1. sezon sonu açıklandı

The Night Agent'ın ilk sezonunun sonunda Peter, Rose ve Ajan Arrington, Camp David'de Başkan'a yapılan saldırıyı durdurur. Başkan Yardımcısı, Diane Farr gibi gözaltına alınır. Metro bombalama ve suikast girişiminin sonuçlarından sonra gelecek bölümlerde yer almayacaklarını varsaymalıyız.

Gizemli CEO Gordon Wick'in de kaçtığını görüyoruz. Gelecek sezonların büyük bir parçası olabilir.

Sezonun sonunda, Peter bir Gece Ajanı olur! Biz de öyle sanıyoruz. "Gece Eylemi: Görev Özeti" yazan bir belgeyi okur ve ardından bir jetle havalanır. Peter artık tam bir casus!

İkinci bir Gece Ajanı kitabı var mı?

Ne yazık ki, Matthew Quirk'in yazdığı tek bir Gece Ajanı kitabı var. Şu anda ikinci bir kitap olmasa da, bunun yakın gelecekte değişebileceğini varsayıyorum. Bu büyük bir ticari başarıydı. İnsanların bu hikayenin basılı olarak devam etmesiyle çok ilgileneceğini düşünüyorum.

Gece Ajanı 2. sezonda sırada ne var?

The Night Agent 2. sezonda ne olacağını bildiğimizi varsaymak bir hata olur. Görünüşe göre yazarların bu hikayeyle oynayacak çok yeri var ve her yöne hareket edebiliyorlar.

Genel olarak, Peter'ın hikayesinin bir Gece Ajanı olarak devam edeceğini ve dünya çapında yozlaşmış yetkilileri, yüksek profilli suçluları ve şirketleri devirmek isteyeceğini düşünüyorum.

Night Action programı hakkında hala bilmediğimiz çok şey var. Rose'un teyzesi ve amcası da dahil olmak üzere birkaç ajan tanıyoruz. Programın resmi misyonunun ne olduğu ve Peter'ın nasıl yardımcı olabileceği hakkında program hakkında çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum.

Chelsea Arrington ve Rose'un da ülkeyi kurtardıktan sonra kariyerlerine devam ettiğini görmeliyiz. Peter ve Rose hala romantik bir şekilde birlikte mi? Gelecekte teyzesi ve amcası gibi casus olabilir mi? Sanki işler havada kalmış gibi.

Nisan 2023'te Ryan, ComicBook.com'a 2. sezonda o kadar çok geri dönen karakter olmayacağını söyledi.

İşte Ryan'ın ComicBook.com'a söyledikleri:

“Bunu Netflix'e sunduğumda, esasen, Bu devam eden bir dizi, ancak her sezon kendi kendine yeten bir hikaye olacak dedim. Ve sonra gelecek sezonlarda, önceki sezondan taşınan çok az karakter olacaktır. Yedi veya sekiz karakteri birden fazla sezon boyunca devam ettirmeye çalışmıyoruz.”

Ayrıca yeni sezonun ve hikayenin Washington DC'de veya çevresinde geçmeyeceğini de açıkladı.

"2. Sezon hakkında size söyleyeceğim bir şey, 1. Sezonun geçtiği DC bölgesinde geçmiyor."

The Night Agent 2. sezon hakkında şimdiye kadar bildiklerimiz bu kadar. Dizi şu anda Netflix'in en iyi dizileri listesinde yer alıyor. 2. sezonla ilgili daha fazla haber için bizi izlemeye devam edin.

  • 07/12/2023 18:27 tarihinde yayınlandı
  • Son güncelleme 07/12/2023 18:30