Seçil Erzan yaklaşık 6 ay önce ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Futbol dünyasının önde gelen isimlerinden Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera'yı dolandıran Seçil Erzan'ın davası halen devam ediyor.

Seçil Erzan davası devam ederken bir başka benzer vakada İzmir'de ortaya çıktı. Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerini dolandırdırdığı iddia edilen Hatice Özalp hakkında çok fazla soru sorulmaya başlandı. 

Bizde sizler için Hatice Özalp hakkında en çok sorulan sorulardan olan Hatice Özalp kimdir, kaç kişiyi ve kaç para dolandırdı sorularına yanıt vermeye çalışacağız.

İzmirli Seçil Erzan Hatice Özalp Kimdir Hatice Özalp Kaç Kişiyi Kaç Para Dolandırdı 11

Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Özalp Kimdir? Hatice Özalp Kaç Kişiyi Kaç Para Dolandırdı?

Karşıyaka Spor Kulübü'nde yöneticilik yapan Hatice Özalp aynı zamanda Denizbank Bornova Şube Müdürü olan bir bankacıdır. İddialara göre Hatice Özalp Karşıyaka Spor Kulübündeki 3 yöneticiyi ve 2 iş insanını yüksek kar elde etmek vaadi ile kandırarak yaklaşık 200 milyon TL dolandırdı.

Emekli ve memurların zam oranı belli oldu! Emekli ve memurların zam oranı belli oldu!

Çıkan haberlere göre parayı fona yatırma ve altın alma vaadi ile toplayan Özalp'ın paraları 3. bir şahısa gönderdiği söyleniyor. Özalp parasını topladığı kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderiyormuş. Olayın anlaşılması üzerine dolandırılan iş insanları durumu emniyet güçlerine haber veriyor.

Polisin yaptığı araştırmada bu şekilde Özalp'in binlerce kişiyi dolandırdığı iddia ediliyor. Özalp hem Denizbank'taki işinden hem de Karşıyaka Spor Kulübündeki görevinden alındı.

Karşıyaka Spor Kulübü yaptığı açıklamada şunları aktardı;

"İşbu haberlerde ismi geçen eski yönetim kurulu üyemiz Hatice Özalp'in işlediği iddia olunan ve suç teşkil eden eylemlerden dolayı Kulübümüz de töhmet altında bırakılmak istenmektedir" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Öncelikle belirtelim ki; haberlere konu eski yönetim kurulu üyemiz Hatice Özalp'in, ilk yönetim kurulu toplantısından sonra yapmış olduğumuz 3 (üç) yönetim kurulu toplantısına, herhangi bir mazeret beyan etmeksizin katılmamış olması sebebiyle; tüzüğümüzün 24. maddesinin 5. fıkrası gereği yönetim kurulu üyeliği, son yönetim kurulu toplantısında düşürülmüştür.

Bu çerçevede Hatice Özalp, hali hazırda yönetim kurulu üyemiz değildir. Kaldı ki; yönetim kurulumuzda görev yapan herkesin kendi mesleki faaliyetleri ve iş hayatları bulunmakta olup, mesleki yaşantılarında yapmış oldukları eylemler kendilerini bağlamaktadır. Tüm bunların ışığında, yaşananların Kulübümüze zarar vermemesi adına hukuki süreç tarafımızdan da itina ile takip edilmektedir."

Kaynak: Haber Merkezi