ATV'de Yayınlanan Kim milyoner Olmak İster? adlı bilgi yarışmasını sunan Kenan İmirzalioğlu'nun milyoneri bıraktı haberi gündeme bomba gibi düştü. Peki, Kenan İmirzalıoğlu milyoneri bıraktı mı? Neden ayrıldı? İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kenan Işık'ın sunuculuğunu yaptığı dönemde fenomen olan Kim Miliyoner olmak ister adlı bilgi yarışmasının 2019 yılından bu yana sunculuğunu üstlenen Kenan İmirzalioğlu'nun yarışmayı bıraktığı öne sürüldü. Usta oynucunun neden yarışmayı bıraktığına dair ise, dizi setlerine dönme kararının olduğu iddia edildi. Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasının yeni sunucusunun ise Oktay Kaynarca olacağıda gelen bilgiler arasında. Konuyla ilgili olarak Hürriyet yazarı Gazeteci Mehmet Üstüntaş yazdığı yazıda şu ifadeleri kullandı.

Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi? Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi?

 “Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu. Ama belli ki artık yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Keza Oktay Kaynarca da çok seviliyor. Ayrıca ikisini birbiriyle kıyaslamaya bile gerek yok!”

Milyonerin yeni suncusu Oktay Kaynarca Kimdir?

Kenan İmirzalioğlu'nun ayrılmasıyla birlikte yerine gelmesi iddia edilen usta oyuncu Oktay Kaynarca 1695 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Anne tarafı Malatyalı baba tarafı Erzincan olan Usta oyuncu Kurtlar Vadisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri kariyerinin çıkış noktasını yakaladı. Usta oyuncu daha sonra rol aldığı Adanalı ve Eşkiye Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde başrol youncusu olarak oynadı. Kariyerin birçok dizi  ve filmde rol alan usta oyuncu  Yengeç Sepeti filmidneki rolüyle 31. Altın Portakal Film Festivalinde ve 39. Altın Portakal Film Festivalindeki Bumerang Cehennemi adlı filmdeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Muhabir: Erdinç Alkan