Kingsman: Gizli Servis, Matthew Vaughn tarafından yönetilen, senaryosu Jane Goldman ve Vaughn tarafından yazılan 2014 yapımı bir casus aksiyon komedi filmidir. Bugün ATV'de yayınlanacak filmin konusu ve oyuncuları haberimizde...

Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service) filminin konusu ne?

1997 yılında, deneme aşamasındaki gizli ajan Lee Unwin, amiri Harry Hart'ı kurtarmak için Orta Doğu'da kendini feda eder . Lee'nin ölümünden kendisini sorumlu tutan Harry, Londra'ya döner ve Lee'nin küçük oğlu Gary "Eggsy" ye üzerinde acil yardım numarası kazınmış bir madalya verir.

On yedi yıl sonra Eggsy, kurnaz ve atletik yeteneğine rağmen Kraliyet Deniz Piyadeleri eğitimini bırakan asi biridir. Araba çalmaktan tutuklanan Eggsy acil durum numarasını arar ve Harry'nin serbest bırakılmasını ayarlamasına ve Eggsy'nin istismarcı üvey babasının çetesini bastırmasına yol açar. Harry, Birinci Dünya Savaşı'nda mirasçılarını kaybeden ve paralarını dünyayı korumaya yatıran İngiliz seçkinleri tarafından kurulan özel bir istihbarat servisi olan Kingsman'ın bir üyesi olduğunu açıklıyor ; Organizasyon, adını operasyonları için paravan olarak kullanılan Savile Row'daki terzi dükkanından alıyor .

Kingsman Gizli Servis (Kingsman The Secret Service) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (2)

Kod adı "Galahad" olan Harry, Eggsy'yi, radikal iklim değişikliği bilimcisi Profesör James Arnold'u kaçıranlardan kurtarmaya çalışırken suikastçı Gazelle tarafından öldürülen ajan "Lancelot"un yerine aday gösterir. Kingsman'ın teknik destek elemanı "Merlin", Arnold'un sanki hiçbir şey olmamış gibi çalıştığını keşfeder. Hart , Londra Imperial College'daki profesörü sorgulamaya çalışır , ancak Arnold'un boynundaki bir mikroçip patlayarak onu öldürür ve Harry'yi komaya sokar. Patlama sinyalinin izi, dünyadaki herkese ücretsiz cep telefonu ve internet erişimi olan SIM kartlar sunan milyarder hayırsever Gazelle'in işvereni Richmond Valentine'e kadar uzanıyor . Hart komadan çıktıktan sonra Valentine ile tanışmak için başka bir hayırsever kılığına girer.

Kingsman Gizli Servis (Kingsman The Secret Service) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (5)

Eggsy, Kingsman stajyeri Roxy ile arkadaş olur ve geriye kalan tek aday olana kadar Merlin'in testlerine katlanır. Ancak Eggsy, görünüşe göre yetiştirmesi için kendisine verilen bir köpek yavrusunu vurarak yaptığı son testi reddeder ve Roxy'ye yeni "Lancelot" adı verilir. Harry, Valentine'in dini bir nefret grubuyla bağlantısını öğrenir ve içinde video alıcı-verici bulunan gözlüklerle Kentucky'deki kiliselerine gider. Eggsy, Harry'nin görüntülerini izlerken Valentine, cemaatçilerin ve Harry'nin ölümcül şiddete başvurmasına neden olan bir sinyalle kilisenin içindeki SIM kartlarını tetikler. Harry, dövüş yetenekleri sayesinde hayatta kalan tek kişidir, ancak görünüşe göre onu öldüren Valentine tarafından suratından vurulur.

Kingsman Gizli Servis (Kingsman The Secret Service) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (1)

Eggsy, Kingsman karargahına geri döner ve kod adı "Arthur" olan ve Kingsman'in lideri Chester King'in boynunda Profesör Arnold ile aynı implantasyon izinin olduğunu fark eder. King, Sevgililer Günü'nün şiddeti teşvik eden sinyalini dünya çapında ileterek insanlığın çoğunu küresel ısınmadan dolayı yok olmasını önlemek için "itlaf etme" planını açıklar. Valentine, çeşitli dünya liderlerini ve zengin elitleri kendi davasına kattı ve onları sinyalden korumak için çipler yerleştirdi; İsveç Veliaht Prensesi Tilde de dahil olmak üzere reddedenler onun sığınağında esir tutuluyor. King, Eggsy'nin içkisini zehirler, ancak Eggsy, dikkatini dağıtırken bardakları değiştirir, bunun yerine King'in kendisini zehirlemesine izin verir ve çipi King'in boynundan çıkarır.

Kingsman Gizli Servis (Kingsman The Secret Service) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kim Ne Zaman Çekildi (4)

Eggsy, Merlin ve Roxy, komplocuların çoğunun toplandığı Sevgililer günü sığınağını bulur. Roxy, Valentine'in uydu ağını bozmak için yüksek irtifa balonlarını kullanır, ancak yenisini bulur. Merlin, Eggsy'nin Kral kılığına girdiği sığınağa uçar, ancak başarısız Kingsman üyesi Charlie Hesketh tarafından keşfedilir. Sevgililer Günü adamları tarafından köşeye sıkıştırılan Merlin, implante edilen çiplerin arıza korumasını etkinleştirerek dünya çapında kafalar patlarken gardiyanları ve komplocuları öldürür. Valentine sinyali etkinleştirerek dünya çapında kargaşayı tetikler. Eggsy, Gazelle'i öldürür ve Valentine'i Gazelle'in keskinleştirilmiş protez bıçaklarından biriyle saplayarak sinyali durdurur. Artık yeni "Galahad" olan Eggsy, annesine ve üvey kız kardeşine yeni bir ev teklif ediyor ve tıpkı Harry'nin bir zamanlar yaptığı gibi üvey babası ve çetesiyle yüzleşmeye hazırlanıyor.

Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service) filminin fragmanı 

Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service) filminin oyuncuları kim?

Filmin oyuncuları şunlardır:

  • Colin Firth, Harry Hart / Galahad rolünde
  • Samuel L.Jackson Richmond Valentine rolünde
  • Mark Strong, Hamish Mycroft / Merlin rolünde
  • Taron Egerton Gary "Eggsy" Unwin / Galahad rolünde
  • Alex Nikolov Genç Eggsy rolünde
  • Sophie Cookson , Roxanne "Roxy" Morton / Lancelot rolünde
  • Jack Davenport, James Spencer / Lancelot rolünde
  • Mark Hamill Profesör James Arnold rolünde
  • Sofia Boutella Ceylan rolünde
  • Edward Holcroft Charles "Charlie" Hesketh rolünde
  • Jack Cutmore-Scott, Rufus Saville rolünde
  • Geoff Bell Dean Baker rolünde
  • Samantha Womack Michelle Unwin rolünde
  • Michael Caine Chester King / Arthur rolünde

Kingsman: Gizli Servis (Kingsman: The Secret Service) filmi ne zaman çekildi?

Filmin ana çekimleri 6 Ekim 2013'te Deepcut , Surrey'de  Skyfall'ın 200 milyon dolarlık bütçesinin üçte biri olduğu bildirilen bir bütçeyle başladı. Camden'deki Alexandra Road Estate Eggsy'nin evi olarak kullanıldı ve bazı sahneler Londra Imperial College'da çekildi.  Güney Londra'nın Kennington kentindeki Black Prince Pub, çeşitli dövüş sahneleri ve araba kovalamacaları için kullanıldı. Mayfair'deki Savile Row aynı zamanda kıyafetleri sağlayan 11 numaradaki terzi Huntsman'ın ve şapkaları sağlayan St James's'teki James Lock & Co.'nun mekanı ve dış cephesi olarak da kullanıldı.