Grup Çığ'ın kurucusu Türk Halk Müziği'nin tanınan isimlerinden biri haline gelen Oğuz Aksaç'ın oğlunun kim olduğu araştırılıyor. Kendisi gibi müzikle uğraştığı bilinen oğlu Mavi Aksaç kimdir? Mavi Nehir Aksaç'ın annesi kim? İşte detaylar haberimizde...

Mavi Aksaç kimdir? 

Mavi Aksaç Türk Halk Müziği sanatçısı Oğuz Aksaç'ın oğludur. Babası gibi kendisi de müzikle ilgilenmektedir. Hem gitarist hemde şarkı söyleyebilen genç sanatçı ayrıca piyano ve bateri gibi enstrümanları da çalabilmektedir. Babasının Youtube kanalında müzik videolarında sıkça yer olan Mavi Aksaç şimdiden babası gibi ileride çok başarılı bir sanatçı olacağını söylemek yanlış olmaz.

Şarkıcı Sasa kimdir? Sasa Serap kaç yaşında? Alevi mi? Şarkıcı Sasa kimdir? Sasa Serap kaç yaşında? Alevi mi?

Ayrıca Halk TV'de babasıyla kendisinin yaptığı  canlı müzik performansıda oldukça dikkat çekmiştir. 

Mavi Aksaç Kimdir

 Mavi Nehir Aksaç annesi kim?

Mavi Nehir Aksaç'ın annesi Berna Aksaç sosyal medya dijital içerik üreticisi, aynı zamanda ev dekorasyonu işiyle ilgilenmektedir. Hakkında çok bilgi bulunmamaktadır.

Oğuz Aksaç kimdir?

Oğuz Aksaç Türk halk müziği sanatçısıdır. 4 Eylül 1974 yılında doğan başarılı sanatçı müziğe lise yıllarında arkadaşı Mustafa Özarslan ile birlikte başlayıp 1994 yılında Grup Çığ'ı kurdular. Grup Çığ ile toplamda 4 albüm çıkartan Aksaç, gruptan ayrılıp solo çalışmalarına başladı. 

Mavi Aksaç Kimdir (3)

Geçmişte hayran olduğu isimlerden biri olan Müslüm Gürses'le de tanışma fırsatı edinmiştir.

Mavi Aksaç Kimdirr

2005 yılında Oğuzname isimli ilk solo albümünü sevenlerine sundu. İkinci solo albümü ise 2007 yılında Dalgalar isimli albümdür. Başarılı sanatçı bu albümünde daha öncelerinde yapmadığını yapmış ilk kez kendi yaptığı bestelediği eserleri de okudu. Üçüncü solo albümü olan GİZ'i de 2009 yılında çıkardı.

Mavi Aksaç Kimdirrrrr

Ayrıca birçok ortak albümde yer alan Aksaç, çalışmalarına devam ediyor.

Oğuz Aksaç, Uğur Önür, Mavi Aksaç  -DERİKO

Kaynak: Haber Merkezi