Çalışan vatandaşlarının en sevdiği aktivitelerin başında akşam yemeğinden sonra oturup film izlemek geliyor. Yaz ayları ile bunun için bizlere büyük fırsatlar sunuyor. Özellikle sezon dizilerinin tatile girmesi nedeniyle televizyon kanallarında daha çok film görüyoruz.

Bugün saat 21.30'da Beyaz TV ekranlarında da macera, korku ve fantastik türlerininin hepsine birden hitap eden bir film var. Ölümcül Tırmanış ya da orijinal adıyla Deadly Descent sinema severler tarafından şimdiden merak edilmeye başlanan bir film.

Bizde Manisa Aktif Haber olarak sizlere Ölümcül Tırmanış filminin konusu ne, oyuncuları kimler ve film nerede çekildi gibi soruların cevaplarını vermeye çalışacağız.

Ölümcül Tırmanış (Deadly Descent) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümcül Tırmanış Filmi Nerede Çekildi 11

Ölümcül Tırmanış (Deadly Descent) filminin konusu ne?

Film bir çocuğun yıllar önce kaybolan babasının izini sürmesi üzerine kurgulanıyor. 1992 yılında küçük bir kayakçı grubu Cascade Sıradağları'nın en büyüklerinden olan Glacier Peak'e tırmanmaya karar verir. Bu yolculuğa çıkan grubun lideri ise Jake Tanner'dır.

Tanner ve arkadaşları dağın zirvesine çıkmayı başarırlar fakat daha sonra gizemli bir şekilde kaybolurlar. Aradan geçen uzun yılların ardından Jake Tanner'ın oğlu Brian Tanner babasının izini sürmeye ve ona ne olduğunu öğrenmeye karar verir.

Brian, Glacier Peak'e tırmanır fakat orada hiç karşılaşmayı beklemediği bir yaratık karşısına çıkacaktır. Bu saatten sonra Brian'ın asıl hedefi hayatta kalabilmek olur.

Ölümcül Tırmanış filminin konusunu inceledik. Gelin birde filmin oyuncu kadrosuna bir göz atalım.

Ölümcül Tırmanış (Deadly Descent) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümcül Tırmanış Filmi Nerede Çekildi 22

Ölümcül Tırmanış (Deadly Descent) filminin oyuncuları kimler?

Önemli aktörleri bünyesinde barındıran Ölümcül Tırmanış filminin oyuncuları aşağıdaki gibidir;

Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı? Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı?
  • Chuck Campbell, Brian Tanner rolünde
  • Adrian Paul, Mark Foster rolünde
  • Lauren O'Neil, Nina Tanner rolünde
  • Nicholas Boulton, Rick McCabe rolünde
  • Elizabeth Croft, Stacey rolünde
  • Sean Teale, Erlander rolünde
  • Sam Cassidy, Jon rolünde
  • Jesse Steele, Peter rolünde
  • Atanas Srebrev, Wayne rolünde
  • Zara Dimitrova, barmen olarak

Ölümcül Tırmanış filminin oyuncularını da inceledik. Şimdi de filmin çekim yerleri ve çekim tarihleri hakkında bilgi sahib olmaya çalışalım.

Ölümcül Tırmanış (Deadly Descent) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümcül Tırmanış Filmi Nerede Çekildi 33

Ölümcül Tırmanış (Deadly Descent) filmi nerede çekildi?

Filmin çekimleri Amerika Birleşik Devletleri'nde yapıldı. Filmin öne çıkan özelliklerinden birisi 13 günde çekildiği yönünde. 2012 yılında çekimleri tamamlanan film eleştirmenler tarafından neredeyse hiç beğenilmedi. Filmin birkaç farklı isimle de anılması film adına ilginç olan durumlardan bir tanesi.

SON OLARAK ÖLÜMCÜL TIRMANIŞ FİLMİNİN FRAGMANINA BİR BAKIŞ ATALIM...

Editör: Abdullah Akar