Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, yaklaşık 4 yıllık birlikteliğin ardından geçen yıl evlendi ve çiftin Mina İpek adında bir kızları oldu. Bu gelişmelerin ardından gündeme gelen Eda Ece’nin eşi Buğrahan Tuncer kimdir sorusuyla vatandaşlar tarafından araştırma yapılıyor. Buğrahan Tuncer kaç yaşında? Hangi takımda oynuyor? Detayları paylaşıyoruz…

Buğrahan Tuncer ailesine yönelik olarak sıkça araştırma yapılırken milli basketbolcunun kariyeri de merak konusu… Ayrıca Buğrahan Tuncer nereli, ailesi nereli gibi araştırmaların da yapıldığını söyleyebiliriz. İşte Eda Ece ile evli olan Buğrahan Tuncer’in hayatı…

Bugrahan Tuncer Kimdir 7

Buğrahan Tuncer Kimdir?

Buğrahan Tuncer, 23 Mart 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Oyun kurucu ve şutör gard pozisyonlarında basketbolcu olan Tuncer, küçük yaşlardan itibaren basketbola olan ilgisiyle kariyerine yön verdi. 2009 yılından beri profesyonel basketbol oynamaktadır. Günümüzde Galatasaray forması giyen Buğrahan Tuncer, 2019 yılından beri birlikte olduğu Eda Ece ile 21 Haziran 2023 tarihinde evlendi. Çiftin 4 Nisan 2024 tarihinde Mina İpek adında bir kızı oldu.

Profesyonel basketbol kariyerine 2009 yılında Beşiktaş ile başlayan Buğrahan Tuncer, sonraki dönemlerde sırasıyla Aliağa Petkim, Mersin BB, Eskişehir Basket, Yeşilgiresun Belediye, Balıkesir BK, Anadolu Efes ve Galatasaray formalarını giydi. Anadolu Efes formasıyla 2021 ve 2022 yıllarında 2 kez EuroLeague şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca üç kez Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğu, bir kez Türkiye Kupası şampiyonluğu, bir kez de Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştır.

Eda Ece’nin eşi Buğrahan Tuncer kimdir sorusunun yanıtı kısaca bu şekildedir. Galatasaray forması giyen milli basketbolcu, başarılı performansıyla basketbol severler tarafından takip edilmektedir.

Buğrahan Tuncer Kaç Yaşında?

Buğrahan Tuncer kimdir sorusuyla birlikte yaşı ve fiziksel özellikleri de merak edilmektedir. Bu kapsamda Buğrahan Tuncer kaç yaşında sorusu, takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. İşte profesyonel basketbol oyuncusunun yaşı ve fiziksel özellikleri…

Atabey: Musa'nın asası bende! Manisa'dan geldi! Atabey: Musa'nın asası bende! Manisa'dan geldi!
  • Buğrahan Tuncer’in Yaşı: 31
  • Buğrahan Tuncer’in Boyu: 1.93 m
  • Buğrahan Tuncer’in Kilosu: 90

Buğrahan Tuncer ailesine yönelik yapılan araştırmalar, aynı zamanda annesi ve babasına dair bilgileri de içermektedir. Ancak profesyonel sporcunun annesi ve babasına dair bilgiler, medyada bulunmamaktadır. Bu nedenle bu konuda henüz bir bilgi akışı sağlanmamıştır.

Bugrahan Tuncer Kimdir

Buğrahan Tuncer Nereli?

Buğrahan Tuncer kimdir sorusunu soran birçok kişi, ilgili ismin nereli olduğunu da merak ediyor. Eda Ece ile geçtiğimiz yıl evlenen Buğrahan Tuncer, yapmış olduğu bu evlilik sonrasında magazin dünyasının da takibindeki isimlerden birisidir. Bununla birlikte Buğrahan Tuncer nereli sorusunun yanıtı İstanbul’dur. İstanbul’da doğan profesyonel basketbolcunun ailesinin aslen nereli olduğu ise bilinmiyor.

Buğrahan Tuncer, 2024 yılının Nisan ayında baba olurken, Eda Ece ile olan ilişkisi medya tarafında takip ediliyor. Aynı zamanda profesyonel basketbol kariyeriyle de merak edilen Tuncer hakkında diğer soruları yanıtlayalım…

Bugrahan Tuncer Kimdir 3

Buğrahan Tuncer Kiminle Evli?

Buğrahan Tuncer kimdir sorusunu araştıran birçok kişi, bu ismin kim ile evli olduğunu merak ediyor. Türk medyasında da geniş yer bulan bu evlilik hakkında merak edilen pek çok detay var. Buğrahan Tuncer kiminle evli? İşte yanıtı…

Buğrahan Tuncer, oyuncu Eda Ece ile 21 Haziran 2023 tarihinde evlendi. Çiftin 4 Nisan 2024 tarihinde Mina İpek adında bir kızları dünyaya geldi. Oyuncu Eda Ece, 1990 İstanbul doğumlu olup, Türkiye’de reyting rekorları kıran pek çok dizide rol almıştır. Buğrahan Tuncer’in eşi olan Eda Ece; Hayat Bilgisi (2004), Bez Bebek (2009), Adını Feriha Koydum (2011), Pis Yedili (2011), Yasak Elma (2018) gibi pek çok başarılı yapımda rol almıştır.

Bugrahan Tuncer Kimdir 6

Buğrahan Tuncer Eda Ece Kaç Yıldır Beraber?

Buğrahan Tuncer kimdir sorusunu soran ve Eda Ece ile evli olduğunu öğrenen pek çok kişi, çiftin ne zaman tanıştığını, kaç yıldır beraber olduğunu merak ediyor. Bununla birlikte internette “Buğrahan Tuncer Eda Ece kaç yıldır beraber” sorgularının sıkça araştırıldığını söyleyebiliriz.

Buğrahan Tuncer ve Eda Ece çifti, 2019 yılında tanışmıştır. Yaklaşık 4 yıl beraber olan çift, daha sonra 2023 Nisan ayında nişanlanmış, aynı yılın Haziran ayında da evlenmiştir. Yaklaşık olarak 5 yıldır birlikte olan Eda ve Buğrahan Tuncer çiftinin 2024 Nisan ayında Mina İpek adında kızları olmuştur.

Buğrahan Tuncer Hangi Takımda? Maaşı Ne Kadar?

Buğrahan Tuncer’in basketbol kariyeri de başka bir merak konusu… 2009 yılından beri başarılı oyunuyla adından söz ettiren ismin günümüzde hangi takımda oynadığı da araştırılmaktadır. İşte Buğrahan Tuncer hangi takımda sorusunun yanıtı:

  • Buğrahan Tuncer, 2023 yılında Basketbol Süper Ligi takımlarından Galatasaray ile 2+1 yıllığına sözleşme imzalamıştır. Günümüzde de Galatasaray’da forma giymektedir. Şutör gard ve oyun kurucu pozisyonlarında başarılı performansıyla göz dolduran milli basketbolcu, Beşiktaş ile profesyonel kariyerine başlamıştı.
  • Buğrahan Tuncer kimdir sorusuyla birlikte günümüzde oynadığı Galatasaray’dan ne kadar maaş aldığı da merak ediliyor. Buğrahan Tuncer maaşı ne kadar? İşte yanıtı:
  • Buğrahan Tuncer’in maaşı tam olarak bilinmemekle birlikte yıllık olarak 10 milyon TL civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Eda Ece’nin eşi Buğrahan Tuncer kimdir sorusunu detaylı bir şekilde yanıtladık. Şimdi konuyla ilgili sıkça sorulan soruları cevaplayalım…

Bugrahan Tuncer Kimdir 5

Sıkça Sorulan Sorular

Buğrahan Tuncer hakkında en çok sorulan sorular şu şekildedir:

1- Buğrahan Tuncer aslen nereli?

Buğrahan Tuncer İstanbul doğumludur. Ailesinin aslen nereli olduğu bilinmese de İstanbul kökenli olduğu tahmin edilmektedir.

2- Eda Ece ve Buğrahan Tuncer evlendi mi?

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, 2023 Nisan ayında nişanlandıktan kısa bir süre sonra 21 Haziran 2023 tarihinde evlenmiştir. Eda ve Buğrahan çiftinin aynı zamanda 2024 Nisan ayında doğan Mina İpek adında bir de kızları vardır

Editör: Gulce Editor