Sinema severler yaz akşamlarını televizyon başında geçirmekten büyük keyif alıyorlar. Bu akşam Beyaz TV ekranlarında da aksiyon ve macera severler için kaçırılmaması gereken bir fırsat geliyor.

Beyaz TV'de bugün saat 21.35'te yayınlanacak olan Gece Takibi yada orijinal adıyla Run All Night hakkında çok fazla soru soruluyor. Bu sorulardan olan Gece Takibi filminin konusu ne, oyuncuları kimler ve film nerede çekildi gibi sorulara sizler için cevap vereceğiz.

Gece Takibi (Run All Night) Filmi Konusu Ne Oyuncuları Kimler Gece Takibi Filmi Nerede Çekildi 11

Gece Takibi (Run All Night) filmi konusu nedir?

Gece Takibi filmi özelinde en çok merak edilen soru olan Gece Takibi filminin konusu nedir sorusunun cevabına bakalım. 

Geçmişi peşini bırakmayan eski İrlandalı mafya tetikçisi Jimmy “Mezarcı” Conlon, öfkeli bir ayyaş haline gelmiştir. Yerel spor salonunda risk altındaki çocuklara akıl hocalığı yapan şoför ve emekli profesyonel boksör oğlu Michael 'Mike' Conlon, babasının davranışlarından tiksinmekte ve ona “Baba” demeyi ya da kızlarının hayatına dahil etmeyi reddetmektedir.

Jimmy'nin eski patronu ve en yakın arkadaşı Shawn Maguire, kendi bölgesinde Arnavut eroini satışına izin verme teklifini reddeder. Arnavutlar, anlaşmayı ayarlamak için büyük bir ücret alan Shawn'ın oğlu Danny'nin paralarını hemen iade etmesini talep eder. Mike iki Arnavut alacaklıyı Danny'nin evine götürür.

Ancak Danny ve arkadaşı ihanet ederek Arnavutları vururlar ve içlerinden biri Danny tarafından dışarıda vurularak öldürülür. Bu olaya Mike ve onun akıl hocası boksör Legs şahit olur ve vurulma anını telefonuyla kaydeder. Danny Mike'ı görür ve onu öldürmeye çalışır ama Mike kaçar. Danny Legs'i fark etmez.

Merhamet mi Cinayet mi? (Solace) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Merhamet mi Cinayet mi filmi nerede çekildi? Merhamet mi Cinayet mi? (Solace) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Merhamet mi Cinayet mi filmi nerede çekildi?

Gece Takibi (Run All Night) Filmi Konusu Ne Oyuncuları Kimler Gece Takibi Filmi Nerede Çekildi 22

Jimmy, Shawn'ın emriyle Mike'tan Danny'yi ifşa etmemesini ister ve Shawn'la pazarlık yapmak için oradan ayrılır. Ayrılırken Jimmy Danny'nin arabasını görür ve içeri girdiğinde onu Mike'ı vurmak üzereyken bulur. Jimmy Danny'yi vurur ve ardından Shawn'ı arayarak oğlunun ölümünü haber verir.

Shawn, Mike'ı alıp öldürmeleri için iki rüşvetçi NYPD memurunu gönderir, ancak Jimmy onu kurtarır ve Mike'ı ailesine götürmeden önce rüşvetçi polislerden birini vurur. Metroya binmeden önce Jimmy ve Frank bir tuvalette kavga eder ve Jimmy Frank'i havluyla boğar.

Jimmy, Shawn ile buluşur ve ona Mike'ı öldürmek üzere olanın Danny olduğunu ve suç geçmişi hakkında NYPD ile konuşmak zorunda kalabileceğini söyler. Shawn polislerin Jimmy'nin verdiği bilgileri önemsemediğini söyler ve Jimmy'ye intikam için Mike'ı ve ailesini öldüreceğini, sonra da Jimmy'nin ölmesine izin vereceğini söyler.

Jimmy, Mike'ın ailesini uzak bir kulübeye gönderir ve Mike'ı masumiyetinin kanıtını almak için yanına alır, ancak Shawn tarafından görevlendirilen bir suikastçı olan Andrew Price önce onları durdurur. Jimmy onu etkisiz hale getirmeyi başarır, ancak dövüş sırasında yaralanır. Jimmy daha sonra, Jimmy'nin uzun bir cinayet listesindeki rolünü kanıtlayamayan bir polis olan Dedektif Harding ile temasa geçer.

Harding, tanıkların ateş edenin Danny değil Mike olduğunu iddia ettiğini söyler. Jimmy Harding ile bir anlaşma yapar, Mike'ın masum olduğunu kanıtlayacak ve ardından mafya kariyeri boyunca öldürdüğü tüm insanların listesiyle birlikte teslim olacaktır.

İkili Jimmy'nin kardeşi Eddie'nin evinde saklanır. Öfkeli Eddie, Jimmy'nin sadece Shawn'a sadık olduğunu, bir keresinde Shawn aleyhine tanıklık etmesini önlemek için kendi kuzenini öldürdüğünü ve aynısını Mike'a da yapacağını açıklar. Tiksinen ve babasına güvenmek istemeyen Mike ailesinin yanına döner.

Kan davasını sona erdirmek isteyen Jimmy, Shawn'ın saklandığı yere saldırarak onu ve çetesini öldürür. Aynı zamanda Legs, ikinci Arnavut'un öldürülme videosuyla Harding'i ziyaret eder ve Harding videoyu doğrulamak için Danny'nin silahının balistik incelemesini yaptırır.

Mike kulübeye varır ve polise yerini bildirir. Jimmy kısa süre sonra gelir ve Mike sonunda onu torunlarıyla tanıştırır. Price gelir ve kulübeye saldırarak Jimmy'yi vurur, ardından da Mike ve ailesinin peşine düşer.

Mike, Price tarafından köşeye sıkıştırılır ama Jimmy onu öldürür. Polis gelir ve Legs'in kanıtlarının Mike'ı temize çıkardığını doğrular, tam o sırada Jimmy ölür ve söz verdiği gibi Harding için geçmiş kurbanlarının listesini tutar.

Sonsözde Mike tekrar boks antrenörü ve şoför olarak çalışmakta, karısı ve kızlarıyla mutlu bir şekilde yaşamaktadır. İşe gitmeden önce Jimmy ile uzun zaman önce çekilmiş bir fotoğrafına özlemle bakar.

Gece Takibi filminin konusuna baktık. Şimdi de filmin oyuncularına bakış atalım.

Gece Takibi (Run All Night) Filmi Konusu Ne Oyuncuları Kimler Gece Takibi Filmi Nerede Çekildi 33

Gece Takibi (Run All Night) filminin oyuncuları kimler?

Geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Gece Takibi filminin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor;

  • Liam Neeson, Jimmy 'Mezar Kazıcı' Conlon rolünde
  • Joel Kinnaman, Mike Conlon rolünde
  • Ed Harris, Shawn Maguire rolünde
  • Andrew, Price olarak yaygın
  • Vincent D'Onofrio, Dedektif John Harding rolünde
  • James Martinez, Dedektif Oscar Torres rolünde
  • Boyd Holbrook, Danny Maguire rolünde
  • Patricia Kalember, Rose Maguire rolünde
  • Bruce McGill, Pat Mullen rolünde
  • Genesis Rodriguez, Gabriela Conlon rolünde
  • Giulia Cicciari, Catelyn Conlon rolünde
  • Carrington Meyer, Lily Conlon rolünde
  • Gavin-Keith Umeh, Polis Memuru Randle rolünde
  • Malcolm Goodwin, Memur Colston rolünde
  • Beau Knapp, Kenan Boyle rolünde
  • Lois Smith, Jimmy'nin annesi Margaret Conlon rolünde
  • Aubrey Joseph, Curtis 'Bacaklar' Banks rolünde
  • Lisa Branch, Angela Banks rolünde
  • Holt McCallany, Frank rolünde
  • Daniel Stewart, Sherman Brendan rolünde
  • John Cenatiempo, Paul rolünde
  • Andy Murray, Tommy rolünde
  • Roderick Hill, Billy Conlon rolünde
  • Jessica Ecklund, Frank'in karısı olarak
  • Radivoje Bukvić ,Victor Grezda rolünde
  • Tony Naumovski, Samir rolünde
  • Dan Domingues ,Amca Ricky rolünde
  • Dennis Duswalt, Kirli Polis rolünde
  • Nick Nolte, Eddie Conlon

Gece Takibi filminin oyuncularına da baktık. Son olarak birde filmin nerede ve ne zaman çekildiğini inceleyelim.

Gece Takibi (Run All Night) Filmi Konusu Ne Oyuncuları Kimler Gece Takibi Filmi Nerede Çekildi 44

Gece Takibi (Run All Night) filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Gece Takibi filmi hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de filmin çekim tarihi ve yeri. Gece Takibi filmi, Jaume Collet-Serra tarafından yönetilen ve Brad Ingelsby tarafından yazılan 2015 yapımı bir Amerikan aksiyon gerilim filmi. Liam Neeson, Joel Kinnaman, Common ve Ed Harris'in başrollerini paylaştığı film, eski bir İrlandalı mafya tetikçisinin, bir mafya babasının oğlunu öldürmeye zorlanmasının ardından, ayrı yaşadığı yetişkin oğluyla birlikte kaçışını konu alıyor.

Film aynı zamanda Liam Neeson ve Jaume Collet-Serra'nın Unknown ve Non-Stop'tan sonraki üçüncü işbirliği. Amerika Birleşik Devletleri'nde 13 Mart 2015'te gösterime giren film eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı ve dünya çapında 71,6 milyon dolar hasılat elde etti.

Ocak 2012'de Warner Bros. Brad Ingelsby'nin The All-Nighter senaryosunu altı haneli bir meblağ karşılığında satın aldı. Takip eden Kasım ayında Liam Neeson filmde rol almak için görüşmelere başladı ve Ocak 2013'te kesinleşti.

Bu sırada yönetmen Jaume Collet-Serra filme dahil oldu ve filmin adı Run All Night olarak değiştirildi. Ana çekimler 3 Ekim 2013 tarihinde başladı.

SON OLARAK GECE TAKİBİ FİLMİNİN FRAGMANINA BAKALIM...

Editör: Abdullah Akar