Yaz akşamları sinema keyfi yapmak vatandaşlarımızın çok fazla istediği bir durum. Özellikle televizyonda dizilerin ara vermesi ile birlikte sinema filmleri daha çok yer alıyor. Bugünde Beyaz TV ekranlarında Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filmi saat 21.30'da yayınlanacak.

Bizde sizler için Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam yada orijinal adıyla Lamborghini: The Man Behind the Legend filminin konusunu, oyuncularını ve filmin çekim yerlerini Manisa Aktif Haber olarak sizler için inceleyeceğiz.

Lamborghini Efsanenin Arkasındaki Adam Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 11

Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filminin konusu nedir?

Lamborghini markasını konu alan filmde gelişen olaylar çok fazla merak ediliyor. Merakla beklenen Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filminin konusu şeu şekildedir;

Lamborghini, “ikonik girişimcinin kariyerinin başlangıcındaki traktör üretiminden, nihayetinde derin mirasını tanımlayan Lamborghini otomobillerinin tasarımına ve yapımına kadar uzanan uzun yaşamını” takip ediyor. Lamborghini film boyunca tek amacı Ferrari'ye rakip olabilecek bir otomobil üretmek.

Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filminin konusunu inceledik. Gelin birde filmin oyuncuları kimler ona bakış atalım.

Lamborghini Efsanenin Arkasındaki Adam Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 22

Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filminin oyuncuları kimler?

Çok fazla yetenekli oyuncuyu kadrosunda bulunduran Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filminin oyuncuları şu şekildedir;

Merhamet mi Cinayet mi? (Solace) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Merhamet mi Cinayet mi filmi nerede çekildi? Merhamet mi Cinayet mi? (Solace) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Merhamet mi Cinayet mi filmi nerede çekildi?
  • Frank Grillo, Ferruccio Lamborghini rolünde
  • Gabriel Byrne, Enzo Ferrari rolünde
  • Mira Sorvino, Annita rolünde
  • Romano Reggiani, genç Ferruccio Lamborghini rolünde
  • Matteo Leoni, Matteo rolünde
  • Hannah van der Westhuysen, Clelia Monti rolünde
  • Francesca Tizzano, Gabriella rolünde
  • Francesca De Martini, Evelina Lamborghini rolünde
  • Giulio Mezza, Edmondo Lamborghini rolünde
  • Giovanni Scotti, Silvio Lamborghini rolünde
  • Fortunato Cerlino, Antonio Lamborghini rolünde
  • Giorgio Cantarini, Giorgio Lamborghini rolünde
  • Eliana Jones, Billie Alland rolünde
  • Gian Franco, Tordi Radyo Muhabiri olarak
  • Giovanni Antonacci, genç Tony Renis rolünde

Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filminin oyuncularına da bakış attık. Son olarak birde filmin çekim sürecini inceleyelim.

Lamborghini Efsanenin Arkasındaki Adam Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 33

Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam filmi nerede ve ne zaman çekildi?

29 Aralık 2015 tarihinde Ambi Media Group'un İtalyan otomobil üreticisi Ferruccio Lamborghini'nin hayatını konu alan bir uzun metrajlı film geliştirdiği duyuruldu. Şirket, filmin dünya çapındaki satış haklarını Ambi Distribution kolu aracılığıyla gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2017'de, Michael Radford'un filmi Robert Moresco'nun Tonino Lamborghini'nin babası hakkındaki Ferruccio Lamborghini başlıklı biyografisine dayanan bir senaryodan oluşturcağı bildirildi.

9 Mart 2018'de Radford'un program çakışmaları nedeniyle yönetmenlik görevinden ayrıldığı ve yerine Moresco'nun geçtiği açıklandı. 14 Mayıs 2018'de filmin yeni başlatılan blockchain tabanlı sosyal eğlence platformu TaTaTu tarafından ortak finanse edileceği ve ortak yapımcılığını üstleneceği bildirildi.

Antonio Banderas ve Alec Baldwin'in sırasıyla yetişkin Lamborghini ve Enzo Ferrari rollerini üstlendikleri ve İtalyan aktör Romano Reggiani'nin genç Lamborghini'yi canlandıracağı da doğrulandı.

Lamborghini Efsanenin Arkasındaki Adam Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Film Nerede Çekildi 44

Ana çekimlerin 9 Nisan 2018'de Roma ve Cento, İtalya'da başlayacağı bildirildi. Eylül 2021'de Frank Grillo filmde Banderas'ın yerini aldığını açıkladı. Ayrıca Baldwin'in filmden ayrıldığını, ancak yerine geçecek kişinin henüz açıklanmadığını belirtti.

Aynı ayın ilerleyen günlerinde, Gabriel Byrne, Mira Sorvino, Romano Reggiani, Fortunato Cerlino ve Giorgio Cantarini'nin kadroya katılmasıyla Roma ve Emilia-Romagna'da prodüksiyon başladı. Ekim 2021'de Eliana Jones'un oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

SON OLARAK FİLMİN FRAGMANINA BAKALIM...

Editör: Abdullah Akar