İş insanı Server Leventoğlu'nun bir hakimle yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Son günlerde sosyal medya platformlarından çok aratılan Server Leventoğlu kimdir ne iş yapıyor? Server Leventoğlu evli mi? İşte ayrıntılar...

Server Leventoğlu kimdir? Ne iş yapıyor?

İş insanı Server Leventoğlu Adana'da görev yapan hakim G.A.'yla yasak aşk yaşadığı iddiası sosyal medya platformlarında çokca konuşulmaya başlandı. Kendisi hakkında çok bir bilgi bulunmayan Leventoğlu, yasak aşk yaşadığı hakim hakkında "Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor. Beni intihara zorlamaya çalışıyor. Ben bu kadının birtakım insanlarla irtibata geçip kendisini kullandırdığını öğrendiğim an bırakmak istedim" diye konuştu.

Server Leventoğlu kimdir ne iş yapıyor? Server Leventoğlu evli mi?-1

Hakim G.A.,'nın evli ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilirken Adana'da kiracı olarak yaşadığı sitenin yöneticisi Server Leventoğlu'yla 2019 yılında tanıştıktan sonra birliktelik yaşamaya başladılar. İddiaya göre hakim G.A. bir gün Leventoğlu'na "Benim bazı sıkıntılarım var. Sen güçlü bir erkeksin bana yardımcı olmanı istiyorum, ben daha önce Edirne'de görev yaptım. Orada görev yaparken hakkımda rüşvet iddialarında bulunduğu, sahtecilik yaptığımı söylediler. Senin beni bu suçlamalardan kurtarman, dosyalarımı kapattırman ve o kişilerden beni korumanı istiyorum" dedi.

Bunun üstüne Leventoğlu kadın hakimle 5 yıl yasak aşk yaşamaya devam etti. Bu süre zarfında cinsel birliktelikerinin görüntülerini kaydedip karşılıklı olarak birbirlerine attılar. Leventoğlu, kadın hakimin başka erkeklerle de çıkar karşılığı ilişki yaşadığını öğrendi ve ayrılmak istedi. Telefonla hakimi arayıp ilişkiyi sonlandırmak isteyen Leventoğlu, kendisini bir daha aramamasını aksi halde Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunacağını dile getirdi. Bunun üstüne Mayıs ayında Leventoğlu tehdit edilmeye başlandı.

Server Leventoğlu kimdir ne iş yapıyor? Server Leventoğlu evli mi?

" İş yerine girerken veya çıkarken öldürülebilirsin"

Bir iş yerine giden Leventoğlu'nu karşılayan iki şahıs "Sende hakime hanımın videoları varmış, bunların silmen gerekiyor. İş yerine girerken veya çıkarken öldürülebilirsin, bu işleri başkaları yapacak" diye konuştu. Bu olayın üzerine Leventoğlu kadın hakim hakkında şikayette bulundu.

500 milyon lira rüşvet iddiası

Şikayeti üzerine hakim hakkında HSK 1. Dairesi tarafından soruşturma izni verildi. Hakimin Osmaniye Asliye Mahkemesinde "akaryakıt kaçakçılığı" iddiasıyla yargılanan sanıktan beraat etmesi karşılığında 500 milyon lira rüşvet aldığı söylenildi.

"Kafaya takma, istinaf sürecinde beraat kararı çıkartırız"

Hakimin yargılaması olan şahsa Edirne'den görev yaptığı Cumhuriyet Savcısı F.A'nın duruşmada beraat mütaalasında bulunup beraat kararı verdireceğini belirtip 500 milyon talep ederek parayı elden teslim aldığı o Cumhuriyet Savcısının yargılanan sanık hakkında beraat kararı verilmesi yönünde talepte bulunduğu, fakat o celse kararı verilmeyip sonraki celsede başka bir Cumhuriyet Savcısının mahkumiyet mütaalasında bulunmasıyla ceza aldığı ortaya çıktı.

Sanığın hakime hem para verip hem de ceza aldığını söylemesi üzerine kadın hakimin "Kafaya takma, istinaf sürecinde beraat kararı çıkartırız" dediği öne sürüldü.

Uyuşturucu kullanıp parti yapmışlar

Ayrıca hakimin bir özel hastaneden reçetesiz olarak uyuşturucu özelliği bulunan ilaç temin edip içtiği, pandemi döneminde nöbeti olduğu hafta sonu adli emanetten aldığı metanfetamin maddesi ihtiva eden hapları kullanması nedeniyle nöbetini başka bir hakimle görüşerek değiştirdiği, bir Cumhuriyet Başsavcı vekili, bir Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi ve bir Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ile birlikte içki içip Başsavcı vekilinin adli emanet deposundan çıkarttığı metanfetamin olarak bilinen uyuşturucuyu kullanıp birlikte parti yaptıkları belirlendi.

Bakanlık ihraç edildiğini açıkladı

Adalet Bakanlığı, hakimin açığa alındığını ve başka bir dosya nedeniyle de ihraç edildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu şekilde:

"Adana Adliyesi'nde görevliyken tehdit ve şantaj olaylarına adı karıştığı ifade edilen hakim G.A., mesleğinin nüfuz ve itibarını kullanarak yaptığı bu işlemler nedeniyle açığa alınmış olup, başka bir dosya nedeniyle de ihraç edilmiştir."

Agnostisizm'i çürüten Ahmet Kavlak kimdir? Aslen nereli? Agnostisizm'i çürüten Ahmet Kavlak kimdir? Aslen nereli?

"Kocası olduğunu sonra öğrendim"

İş adamı Server Leventoğlu, "Beni güçlü görüp benimle yakınlaştı. Benimle yemek yeme teklifinde bulundu. Yemekten sonra ağlamaya başladı. Sonra ilişkimiz başladı. 4-5 sene sürdü ilişkimiz. İlk başta ben evli olduğunu bilmiyordum ama sonra kocası olduğunu öğrendim. Benden sürekli yardım istedi" dedi.

Server Leventoğlu kimdir ne iş yapıyor? Server Leventoğlu evli mi?

"Kocası bu ilişkiye rıza gösteriyordu"

Kendisine hakim tarafından tuzaklar kurulduğunu öne süren Leventoğlu, "Gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum. Kocası bu ilişkiye rıza gösteriyordu. Oğluna bir şirket kurdurduk. Bugün dahi hakim beni arayıp tehdit ediyor. Beni intihara zorlamaya çalışıyor. Ben bu kadının birtakım insanlarla irtibata geçip kendisini kullandırdığını öğrendiğim an bırakmak istedim. Böyle bir ilişkiyi hazmedemedim" diye konuştu.

Server Leventoğlu evli mi?

Leventoğlu evli değil bekardır.

Kaynak: Haber Merkezi