Siyasette ahlak kavramı ne yazık ki yine yerlerde sürünüyor.

Sıkça duyduğumuz sözler vardır ‘’Siyaset yalandır,kirlidir şöyledir böyledir’’ .. hayır yalan söyleyen ,iftira atan ,aldatan,sözünde durmayan insandır ve siyasetin bunda bir suçu yoktur.

Siyaset temizdir, insanların refahı, huzuru, güvenliği ve sayamadığım bir çok faydalı işler için yapılması gereken bir eylemdir. Fakat, kirli emellerini siyaset ile ilişkilendirmek yön vermeye çalışmak diyaset yapmak değildir. Sevmediği, kıskandığı kişiler hakkında rencide edici ağır ithamlarda bulunmakla da siyaset yapmış olmuyorsunuz. Adına iddia diyerek hafife alınamaz çamur at tutmazsa izi kalır hesabı siyaset olmaz.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı.

Kendisi ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında yapılan çirkin habere tepki göstererek kolon kanseri olduğunu ve tedavi sürecini anlattı ve mahkemede hesaplaşacağını belirtti. Söz konusu iddiaları yazan parti üyesi tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildi.

Siyasette yetki makamında olan kişilerin yönetiminden tarzından hoşlanmayabilirsiniz nefret de edebilirsiniz yaptığı işleri eleştirebilirsiniz ama kimsenin onuruna namusuna iftira atamazsınız. Herkesin ailesi sevenleri çevresi var bir kişinin yapmadığı bir işi yapmış gibi göstermek iftiradır ve ahlaki değildir.

Başkan Gülşah Durbay’a yaşadığı rahatsızlık ve sağlık problemleri için geçmiş olsun diyor Yüce Allahtan şifalar diliyorum.