Türkiye İstanbul'da işlenen vahşi cinayeti konuşuyor.

İstanbul’da yaşanan bizleri dehşete düşüren kanımızı donduran 19 yaşında iki kızımızın madde bağımlısı insan demeye dilimiz varmayan bir mahluk tarafından korkunç şekilde katledilmesi ve surlardan atılması olayı karşısında dilimiz tutulmuş durumdadır.

Ne söylenir ne yazılır bilmiyorum öncelikle Vefat eden iki kız kardeşimize Allah’tan Rahmet başta Anne Babası olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Uzmanlar Son yıllarda Ülkemizde yaşanan şiddet sarmalı nasıl son buluru tartışırken nice masum kişiler canilerce hunharca malesef hayattan koparılıyor peki bu şiddet ve cinayetler nasıl son bulacak ?

Bu süreçte hem siyasette hem de halkta İdam cezası , cezaların arttırılması ,Suçlunun birden fazla dosyasıyla serbest kalmaması gibi durumların düzenlenmesi konusunda adım atılması gerektiği sesleri yükseliyor doğru ama bence her şeyden önce çocuklarımıza aileden başlayarak ahlak ve maneviyat ilkesi ile eğitim sistemimiz baştan aşağıya değiştirilmesi gerektiğine Medya ve internet üzerinden genç nesillerimizin Milli ve Manevi değerlerinden uzaklaşarak uçuruma sürüklenmesinin önüne geçecek adımlar atılmasının gerektiğine inanıyorum.

Şiddetin yanında şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak ve cinayetleri engellemek için artık her ne yapılacaksa bir an evvel yapılmalıdır.